Hogl ožujak 2018_centralni

Statment usne

Ocjena:

Autor: PR članak

Intenzivne, pigmentom zasićene boje u tekućoj formuli jednostavnoj za nanošenje

Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama. Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama.

Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa. Novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo. Ruževi Matte Shaker stižu u sedam dinamičnih boja koje pršte energijom i kreiraju upečatljiv izgled usana, postojan tijekom cijelog dana.

Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj 'druge kože'.
Klikom na fotografiju otkrijte svih sedam nijansi novog Matte Shaker tekućeg ruža za usne!


Ukratko o odvažnoj formuli ruža Matte Shaker

intenzivne, pigmentom zasićene boje + tekuća formula jednostavna za nanošenje + mat usne u samo dvije minute = trenutačni ‘vaaau’ efekt!

Matte Shaker se temelji na inovativnoj tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), kojom je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe. Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere.

Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj "druge kože" i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost. Zajedno s optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, Matte Shaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu.
Klikom na fotografiju pogledajte tri nijanse Absolu Rouge Matte ruža za usne!

Protresi!


Matte Shaker nije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: prije nanošenja je potrebno protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za savršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osjećaj mekoće.

Nanesi!

S novim aplikatorom, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi. Njegova formula, zasićena pigmentima, iznimno je fina, ugodna i senzualna te usne obavija prekrasnim bojama, a da se pritom ne osjeti tekstura.

Budi odvažna!

Rezultati su nezamislivi! Pigmentima zasićen završni sloj ruža Matte Shaker zaslužan je za odvažne i upečatljive boje koje se stapaju s usnama: aplikator klizi po njima, ostavljajući jedva osjetan, ugodan sloj koji ostaje postojan tijekom cijelog dana.

Dvije minute kasnije, usne postaju mat!
Klikom na fotografiju otkrijte sedam nijansi Le Lip Liner olovke za usne!

Informativne cijene:

MATTE SHAKER 188,00 kn
Lagani tekući ruž mat finiša.

LE LIP LINER 178,00 kn
Vodootporna olovka za usne s kistićem.

ABSOLU ROUGE MATTE 262,00 kn

Ruž za usne.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne