Statment komadi nakita Frajerica Handcrafted Jewelry<…

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Od danas dostupni i u webshopu na adresi www.frajericajewelry.com

Frajerica Handcrafted Jewelry je hrvatski brend čije su glavno obilježje statement komadi nakita koji su namijenjeni pravim frajericama, snažnim i samouvjerenim ženama po kojima je brand i dobio ime. Iza brenda stoji zagrebačka dizajnerica Vesna Zadro koja je po struci projektni manager i koja je svoju ljubav prema ručnoj izradi nakita i znanje u struci udružila u svoj mali projekt - Frajerica Handcrafted Jewelry.

Nakit za žene kojima je sve moguće, žele i usuđuju se biti sretne, žive život onako kako žele i čine ovaj svijet boljim dizajnerica izrađuje najčešće od poludragog kamenja, srebra, srebro patine, inoxa, drveta i metala, a svaki je komad nakita izrađen ručno, s naglaskom na detalje i posebno za svakog klijenta.
Dosad je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit bio dostupan putem Facebook stranice, a od danas svoj komad ovog fantastičnog nakita možete nabaviti i putem web trgovine na adresi www.frajericajewelry.com. Webshop je za korisnika jednostavan i pregledan, a i ima više mogućnosti plaćanja na izbor, kao što je Internet bankarstvo i kreditne kartice (American, Diners, Visa, Maestro), dok su narudžbe dostupne za cijeli svijet.

U raskošnoj ponudi ovog jedinstvenog brenda mogu se pronaći komadi iz svih dosadašnjih kolekcija, a oni čine unikatne ogrlice, narukvice i naušnice u najrazličitijim bojama i dimenzijama. Na webshopu je dostupna i posljednja limitirana kolekcija pod nazivom "Power" nastala u suradnji s poduzetnicom Tanjom Džido.
Riječ je o narukvicama namijenjenim upravo mladim poduzetnicama koje treba dodatno osnažiti na njihovom putu prema uspjehu. Dostupne su tri narukvice u kombinaciji ružičaste, sive i crne boje koje prvenstveno služe kao saveznik u borbi za snove i simboličan podsjetnik da je moć u njima, a potom i kao predivan modni detalj. Ako želite nešto uistinu vječno, vrijeme je da zavirite u ovaj istančan svijet elegancije…


Za detaljnije informacije o brendu i proizvodima brenda Frajerica Handcrafted Jewelry, posjetite web trgovinu www.frajericajewelry.com te Facebook stranicu i Instagram profil.

Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian