Staša Doblanović ponovno ima sjajnu kolekciju

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

foto galerija
Hrvatska dizajnerica s londonskom adresom Staša Doblanović Randall u rujnu na London Fashion Weeku ponovno predstavlja vlastitu kolekciju.


O talentu i perspektivi njezina rada svjedoči činjenica kako je prva kolekcija bila posebno popraćena od renomiranih modnih magazina poput British Vogue, Tatler UK te Glamour UK. Posljednja kolekcija Equality nastavak je istraživanja pojma 'modest' u modnom dizajnu. Dizajnerica se vodi idejom kako spojiti 'modest i trendi' stil, tradicionalno i suvremeno.
Pri stvaranju kolekcije posebna pažnja se posvetila odabiru materijala, što potvrđuju materijali poput bambusa, svile i pamuka, a trud i fokus pri kvaliteti izrade ne treba posebno naglašavati to je prepoznatljivost svih Stašinih kreacija. Kako dizajnerica naglašava od neprocjenjive je vrijednosti pri izradi kolekcije bilo znanje i iskustvo stečeno pri  radu u timu modne kuće Roland Mouret.
Kolekcija se sastoji od dvadeset upečatljivih stajlinga unutar kojih svakako treba izdvojiti minimalistički kimono, kaftan, haljine, hlače te bluze. Nova jesenja kolekcija kreirana je uranjanjem u za to odgovarajuću paletu boja u kojoj prevladavaju boje koje počinju od crne do bijele preko prljave pink i duboko plave.
Na realizaciji kampanje okupio se tim hrvatskih profesionalaca koji svoje djelovanje imaju na londonskim adresama izuzevši fotografa koji je za tu priliku došao u London.

Kolekciju je fotografirao zagrebački foto majstor Franjo Matković.
Make up potpisuje Kristina Pavlović, iza frizura stoji Tea Grakalić, dok duo modela čine Tatjana Galić i Indeyarna Donaldson Holness, britanska glumica poznata po ulozi u blockbusteru Absolutley Fabulous.Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian