Startas Cvičke za najmlađe školarce

Ocjena:

Autor: moda.hr

Idealan Startas model za školske dane

Danas predstavljene Startas Cvičke proizvedene su, kao i svi Startas modeli, od pamučnog platna i gume dobivene iz prirodnog kaučuga, te su ručno izrađene u Vukovaru gdje ih je oblikovalo preko 23 para vrijednih ruku. Kako bi se olakšalo obuvanje šlapica, klasičan model s vezicama zamijenjen je elastičnom trakom.
Predstavljene u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu, Startas Cvičke u potpunosti su prilagođene djeci i etiketirane su kao idealni Startas model za najmlađe školarce. Dostupne u 10 različitih boja, za djevojčice i dječake, te u veličinama od broja 30 do broja 36, Startas Cvičke savršen su izbor za školske dane.

Uz Startas Cvičke svi kupci dobit će i Startas platnenu vrećicu koju su sašile djelatnice udruge Kamensko Creativa, te je i na taj način zaokružena priču o izvorno hrvatskom proizvodu. No tu priča ne prestaje! Svi kupci Startas Cvički s predočenim računom mogu posjetiti besplatno tijekom čitave školske godine Hrvatski školski muzej koji je otvoren još daleke 1901. godine.
A tamo će od danas moći pogledati i tri modela Cvički koji su uvršteni u stalni postav muzeja - platnene iz sredine 60ih godina, kožne iz sredine 90ih godine, te najnoviji model Startas Cvičke. Startas Cvičke dostupne su u većini Borovo prodavaonica po cijeni od 99kn te platnenu Startas vrećicu na dar, a popis prodavaonica provjerite na LINKU.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian