Split postaje centar mode

Ocjena:

Autor: moda.hr

Prvi vikend u svibnju (4. i 5. svibanj 2013.) brojni će se hrvatski dizajneri skupiti u Splitu i u sklopu splitske MONTURE predstaviti svoje aktualne kolekcije za proljeće/ljeto 2013., te jesen/zimu 2013/14. Split - Fashion Destination / Montura modni je projekt nastao kao rezultat višegodišnje želje i potrebe da se u Splitu ponovno pokrene aktivna 'modna scena'.

U jedinstvenom scenskom prostoru podrumskih dvorana Dioklecijanove palače u Splitu, ovogodišnji projekt Monture nastavlja modnu priču u gradu koji doista postaje modna destinacija onog najboljeg u hrvatskom dizajnu.
utekst.jpg
ARTERIJA i MAKS STUDIO, Montura 2012.
Tako će se u sklopu ovogodišnje Monture sudjelovati brojna afirmirana dizajnerska imena - Modna kuća MAK, Arileo, Arterija i MAKS studio, eNVy Room, Fjabe, Galić design, Hippy garden, Igor Galaš, Ivan Ledenko, Ivica Skoko, Marina Design, Martina Felja, Matija Vuica, Morana Krklec i Zigman.

I ove godine, drugi dan manifestacije određen je za prezentaciju modnih novosti i tendencija kolega frizerske struke, tako da će se drugog dana Monture održati Festival frizera Split 2013. Pokrovitelji projekta su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Splitsko dalmatinska županija, Grad Split i Udruženje obrtnika Grada Splita, Turistička zajednica Splitsko dalmatinske županije i Turistička zajednica Grada Splita.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian