Sniženja mame iz svakog izloga

Ocjena:

Autor: Andreja Horvatć

...ali...

94522
Ma koliko se veselili sniženjima, ona mogu biti varljiva... Nije ovoga puta riječ o cijenama koje su prije sniženja povećane, pa onda 'glume' sniženu cijenu. Mislim da to i nije tako čest slučaj u našoj zemlji. Došli su veliki modni lanci i nema više prevare, ali tko to kaže? Pa, mi sebe prevarimo sami. Vješto. Čak smo u stanju uvjeriti i sve ostale u tu priču. Dakle... Krenuli ste u 'shopping' puni nade... i kupujete SAMO zato što je sniženo, povodeći se za onom, a zašto ne, pa ovo nikad nije bilo tako povoljno; Ni ove cipele (pa, one su još prošli tjedan bile 600 kn skuplje, ili ova haljina je bila duplo skuplja, i ova torba i tako dalje....). Pokušajte ovaj put drugačije. Više nitko nema love na bacanje. Ali, skoro svatko ima pun ormar. I svi se međusobno žalimo na pretrpane ormare. No, pogledajte što ste sve dovukli doma prošle godine na sniženju... I??? Koliko toga ste zaista nosili? Koliko puta? Konačno, ako već imate doma puno ljetnih stvari, što će vam nove? Jesu li sve ove već modna prošlost? Ili se samo opet zavaravate da ćete ovo novo zaista nositi i iznositi. A zašto niste nosili sve ono što je u ormaru i izgleda kao da je novo?? Možda sam vam sad malo 'ubila' čar kupovanja, ali razmislite. Pretražite sve što imate, od torbi do sandala, od košulja od lana, capry hlača ili haljina... I uz kratku i odokativnu inventuru vlastitog garderobnog ormara uštedite za nešto zaista dobro... Ali, neka to onda bude nešto zaista posebno. I nosivo.
94523
Ili, da tu ušteđevinu koja proizlazi iz male inventure ormara uložite u imidž konzlating, koji će vas jednom za svagda naučiti da kupujte za sebe, a ne ono što je u trendu (a i nije baš u skladu s oblikom vašeg tijela) ili zato što to imaju vaše prijateljice, ili zato što se to sviđa vašim prijeteljicama, ili zato što to na vašoj prijateljici tako dobro stoji... NE. Počnite kupovati za SEBE, i to samo ono što čini da izgledate dobro i samouvjereno. Imidž konzalting će vas naučiti puno toga, i to sve uz vašu pomoć, i pred vašim očima, bez uvijanja i uvjeravanja. Svaka stvar biti će detaljno objašnjena i osviještena jednom za uvijek. Sve u korist vaše ljepote i dobrog imidža. Sniženja, na žalost, vrlo često na police izvlače ostatke kolekcija, i neće biti lako na sniženjima kupovati, ali zna se posrećiti. No, dovoljno ste odrasle da znate da je Djed Mraz u našim krajevima samo u prosincu, i da je njegova torba sve praznija zadnjih godina, pa stoga pamet u glavu i ne dajte se uvući u mrežu sniženja, jer bi vam se ormar mogao raspasti od preopterećenja. Kupite samo ono što vam dobro stoji i treba, a ostatak novca provedite zabavljajući se. Razmislite i o imidž konzaltingu. Bit će to vrlo zanimljivo iskustvo (sada po sniženoj :o) sezonskoj cijeni) i VRLO, vrlo isplativo.
PROFASHION najavljuje veeeeeliku ljetnu akciju na uslugu imidž konzlatinga. Saznajte sve na www.moda.hr i www.profashion.com.hr, www.image-consulting.com.hr - USKORO!!!
.
94518
Andreja Horvatić Specijalistica image consultinga i članica AICI www.profashion.com.hr www.image-consulting.com.hr

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian