Smashbox, novi make-up brend kojeg morate voljeti

Ocjena:

Autor: L.B.

Stvoreno. Testirano. Odobreno u SMASHBOX STUDIO L.A.

U Hrvatsku je stigao novi make-up brend koji je ekskluzivno dostupan u Mueller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City Centar One.

"Sve najbolje dolazi iz foto studija. To je srž naše kreativnosti i energije", kaže fotograf i suosnivač brenda Smashbox Davis Factor. Ujedno se šali da je njegova ljubav prema ljepoti i šminci dio DNA. Jer uistinu, on je praunuk Max Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma.

Godine 1990. Davis je zajedno sa svojim bratom Deanom osnovao Smashbox studio u L.A.-u, koji je ubrzo postao najpopularnijji foto studio u Los Angelesu, gdje su stvarane fotografije za potrebe vodećih modnih časopisa, raznih kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.
00.jpg
U Hrvatsku je stigao SMASHBOX
Rad s makeup-om u teškim uvjetima studija (jaka rasvjeta, vrućina, itd) te konstantno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) zbog kojih se na slikama dalo lako razaznati suha koža, pore, bore te promjena boje pudera natjeralo ih je da razmisle o stvaranju make-upa koji će biti savršen, dugotrajan i otporan - od scene do ulice.

Rezultat tog promišljanja jest Smasbox kozmetika lansirana 1996. godine. Besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i njegova dugotrajnost tijekom snimanja, bez dodatnih korekcija ono je čemu su težili i što su postigli. Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up.

Povodom dolaska novog make-up brenda u Hrvatsku donosimo vam top 7 proizvoda ovog dugoočekivanog brenda koji su ujedno ključ za postizanje besprijekornog i dugotrajnog izgleda šminke.
01PRIMER_CLASSIC_CMYK.jpg
Smashbox Photo Finish Primer (289,00 kn)
No.1 Photo Finish Primer

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji trenutno zaglađuje pore, linije i bore te produžuje trajnost pudera. Prodaje se svake 1.8 sekunde u svijetu.

Cijena: 30ml / 289,00 kn
02SY_StudioS_Found__Group_C.jpg
Smashbox Studio Skin 15hour Wear Hydrating Foundation (329,00 kn)
No.2 Studio Skin 15hour Wear Hydrating Foundation

Hidratantni i dugotrajni tekući puder ugodan na koži tijekom cijelog dana te savršene postojanosti boje pod svim svjetlima osigurava prirodno mat izgled kože cijeli dan. Modni urednici i make-up artisti odmah su uočili prednosti ovog proizvoda zbog njegovog baršunastog završnog izgleda, zaglađene pore, linije i bore.

Cijena: 329,00 kn
03SY_BLLipsticks_3shades_r2.jpg
Smashbox Be Legendary Lipstick (199,00 kn)
No.3 Be Legendary Lipstick

Linija ruževa za usne, dugotrajnih, intenzivnih boja koja su nevjerojatno ugodni na usnama zbog dodataka vitamina A i E za dodatnu njegu.

Cijena: 199,00 kn
04.jpg
Smashbox O-glow (242,00 kn)
No.4 O-glow

Intuitivno rumenilo za lice O-glow koje reagira u dodiru s kožom te ovisno o tonu vaše kože, boji u različite ružičaste nijanse. Must-have za lijeto jer je vodootporno.

Cijena: 15ml / 242,00 kn
05.jpg
Smashbox Step by Step Contour Palette (389,00 kn)
No.5 Step by Step Contour Palette

Step by Step Contour Palette je komplet od tri nijanse koje su vam potrebne za savršeno konturiranje (mat highlighter, hladni konturing i brončani/topli) s priloženim kistom za konturiranje i how-to upute ovisno o obliku vašeg lica.

Cijena: 389,00 kn

*Dostupno i u obliku 3 olovke za preciznije konturiranje.
06.jpg
Smashbox Camera Ready BB Water (333,00 kn)
No.6 Camera Ready BB Water

Camera Ready BB Water s formulom lakom poput vode osigurava svjež i mat izgled kože cijeli dan. Umjereno prekriva i idealno je za ljeto.

Cijena: 333,00 kn
07.jpg
Smashbox Photo Matte Eyes palette (457,00 kn)
No.7 Photo Matte Eyes palette

U foto studiju u L.A. smo zamjetili kako make up artisti upotrebljavaju sjenila za potrebe ocrtavanje obrva ili kao eyeliner. I zato smo kreirali jedisntvenu formulu. Svaka od 14 mat nijansi je ujedno i "multitasker" - dugotrajno sjenilo, intenzivni eyeliner ili prema potrebi sjenilo za obrve sa sivim podtonom. Svaka od njih se može koristiti navlažena, ako želite pojačati intenzitet boje.

Cijena: 457,00 kn


Foto: promo



Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne