Sloboda modnog govora by Hippy Garden

Ocjena:

Autor: t.p.

foto galerija
Sinoć je Zagrebački Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem.

Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić. Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao bršljanom u suvremeni ambijent upotpunjen gustim dimom i refleksijom svjetlosti.
'Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup', rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Uz mnogobrojne uzvanike renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Kolekcija je znakovita naslova „Let there be light“, a inspirirana je estetikom 80-tih i repertoarom stilova iz prošlosti. Koristila se paleta monokromatskih boja upotpunjenih s nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom.
Pistom je defiliralo 70-tak modela noseći elegantne svečane haljine midi i maxi, maskulinih krojeva kaputa, hlača i kombinezona do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda.

Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni „comeback“ unikatnih, pletenih haljina vesta. Muška moda je s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv i predstavlja modernog muškarca nadahnutim elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima. Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.
Još jednom se potvrdilo da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj ženi i muškarcu Hippy Garden. Glavni sponzor projekta je dm.

Za frizure modela, zaslužan je Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi Alverde prirodna kozmetika koja se odlično uklopila u cjelokupnu kolekciju.
Kreativnim i pristupačnim izričajem make up artistica Sanja Agić sa svojim timom naglasila je glamurozan izgled modela. Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda, a Đurđica Vorkapić i Hippy Garden još su jednom opravdali svoj kultni status i dokazali kako domaća modna scena diše punim plućima.

Sjajne modele iz nove kolekcije brenda Hippy Garden obavezno pogledajte u galeriji na vrhu...
Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian