Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Skandinavski dizajn za moderan dom

Ocjena:

Autor: moda.hr

U robnu kuću IKEA Zagreb stigla YPPERLIG kolekcija nastala u suradnji s danskim dizajnerskim studio HAY

Od početka listopada u zagrebačkoj robnoj kući IKEA možete pronaći još više inspiracije i rješenja za bolji život kod kuće. YPPERLIG, nova kolekcija tvrtke IKEA, rezultat je suradnje s poznatim danskim dizajnerskim studiom HAY, a riječ je o paleti osnovnih komada namještaja prilagođenih modernim potrebama i željama.

"Otpočetka smo jasno istaknuli kako želimo da ova suradnja bude prava za tvrtku IKEA, što znači proizvode po pristupačnoj cijeni tijekom duljeg razdoblja"
, istaknula je Mette Hay.
Danski dizajnerski duo HAY, osnovan 2002. u Kopenhagenu, inspiraciju za stvaranje namještaja crpi iz arhitekture, mode i umjetnosti, što rezultira funkcionalnim i estetski suvremenim dizajnom. Kolekcija YPPERLIG pokazuje istinsku snagu suradnje u kojoj su obje strane učile jedna od druge - dok IKEA ima veliko znanje o industrijskoj proizvodnji, HAY je strastven oko dizajna.

YPPERLIG sadrži 35 novih predmeta za dom koje odlikuju vrhunska kvaliteta i bezvremenski izgled - od većih komada poput sofa i stolića, do manjih, poput moderne verzije poznate IKEA plave torbe u šest novih boja.
Jedan od aduta kolekcije je i monoblok stolica, nastala ubrizgavanjem tekuće plastike u kalup u obliku stolice. YPPERLIG kolekcija uključuje i iznimno tanku LED lampu koja omogućava prilagodbu svjetla samo dodirom te metalna ogledala s policom koja su otporna na vlagu te primjerena upotrebi i u kupaonicama.

Zavirite u YPPERLIG kolekciju koja donosi i raskošne nove tekstilne detalje poput jastučnica s dva lica, kojima možete začiniti ovu jesen!
Foto: promo


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne