#Shoefie revolucija na Instagramu

Ocjena:

Autor: Pola Križevac

Ljubitelji cipela dočekali su svoje vrijeme. Volite fotografiju, ali cipele volite više, pronađite dobar kut  i fotografirajte vaše cipele iz ptičje perspektive. #Shoefie je selfie vaših cipela fotografiran iz ptičje perspektive. Postigao je toliku popularnost da na Instagramu kod svake fashionistice možemo primjetiti bar jednu fotografiju obuće spremne za teretanu, posao, šetnju gradom ili izlazak.

Mnogi brendovi obuće na taj način stječu znatno veću popularnost i ostvaruju veću dobit jer što je zanimljivija fotografija, što ima više detalja, više će osoba htjeti kupiti baš te cipele. Kod fotografiranja modnih detalja traži se kreativnost, što je fotografija kreativnija, više djeluje inspirirajuće i privući će više pogleda.
utekst.jpg
#shofie trend osvaja fashionistice
Ovaj trend nisu propustile ni Eva Chen, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Rihanna, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Marko Grubnić, Pamela Ramljak i mnogi drugi. Glavna urednica Lucky magazina, Eva Chen u autu, na putu do posla, svakodnevno fotografira svoje cipele i torbe stvarajući impresivnu kompoziciju kojom oduševljava svakog ljubitelja mode.

Ovakva vrsta selfija nam je jedna od dražih jer ne zahtjeva makeup, niti ekstremne filtere i jedan je od načina na koji možemo pokazati svoju kreativnost spajanja modnih dodataka na razne načine. Modni dodaci nikada nisu bili posebniji i poželjniji. #Shoefie je izazov za iskonske ljubitelje mode koji vrlo rado pratimo. Iskušajte se i vi.

Pogledajte primjere #Shoefie fotografija u galeriji!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian