Senzacionalna Viktorija Rađa za Matiju Vuicu

Ocjena:

Autor: L.B.

Dvadeset godina nakon što je ostavila pjevačku i manekensku karijeru Viktorija Rađa briljira u novoj kampanji Matije Vuice

Poznata hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica ne prestaje oduševljavati svojim raskošnim kreacijama, a ovih dana završava najnoviju kolekciju koju će uskoro predstaviti na ekskluzivnoj modnoj reviji u uistinu čarobnom i bajkovitom ambijentu.

Kolekciju "Kingdom For The King" krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene najizbirljivijim klijenticama, može slobodno mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena, redovitim pojavljivanjem njenih kreacija na brojnim događanjima.
Bajke, inspiracija nove kolekcije Matije Vuice, kao svoju prvu junakinju predstavljaju Viktoriju Rađu. Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X. Ako je ikada postojala era domaćih supermodela, onda je Viktorija zasigurno jedna od njih.

Fotografije nastale ususret velikom modnom projektu "Kingdom For The King", modnoj reviji dizajnerice Matije Vuice, utjelovile su upravo te kvalitete, kako Viktorije, kao bezvremenske ljepotice, tako i luksuznih haljina  iz nove kolekcije, snimljenih na lokaciji događanja, predivnom dvorcu Trakošćan.
Jedinstvena modna revija održat će se u subotu 16. lipnja u dvorcu Trakošćan, povijesnom spomeniku nulte kategorije i jednom od najljepših europskih dvoraca koji svojom ekskluzivnom lokacijom  i sigurnosnim uvjetima zadovoljava visoke standarde produkcije.

I ovoga puta za Matiju Vuicu, kreativno vodstvo i produkciju potpisuje Viktor Drago u suradnji sa strateškim partnerima zaduženim za predstavljanje branda Matija na stranim tržištima, na prvoj internacionalnoj modnoj produkciji u Hrvatskoj. Ovo je sjajan spoj prikazivanja hrvatske povijesne i kulturne baštine, te domaće mode i svega što može kvalitetom konkurirati na svjetskoj sceni.


U nastavku pogledajte sve fotografije!
Model: Viktorija Rađa
Nakit: Tradicijski nakit ZAKS
Foto: Viktor Drago
Video: Jure Ahačić
Snimljeno u dvorcu Trakošćan


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian