Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Seksi Maja Šuput najavila ljeto suradnjom s Ipanemom<…

Ocjena:

Autor: moda.hr

Maja Šuput novo je zaštitno lice poznatog brazilskog brenda Ipanema. Zanimljivo je kako je Majina suradnja na kreiranju posebne linije Ipanema japanki, Showgirl Fashion Skin, prva suradnja takvog tipa na svijetu. Posebnost suradnje s Ipanemom i njezinim  ekskluzivnim zastupnikom, tvrtkom Carvel, jest i to što 5 kuna od svakog prodanog para Showgirl japanki ide Udruzi Krijesnica.

"Izuzetna mi je čast surađivati s tvrtkom Carvel i vrlo sam sretna što ćemo ovom suradnjom pomoći djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima", rekla je prilikom zagrebačkog predstavljanja linije Showgirl Fashion Skin Maja Šuput. Pjevačica uskoro odlazi u Rio de Janeiro gdje će na poznatoj plaži Ipanema snimiti spot za svoj novi singl.
Maja Šuput i Miroslav Stanojević iz tvrtke Carvel na predstavljanju suradnje s brazilskim brendom Ipanema


"Ovaj projekt odlučili smo realizirati u suradnji s Majom Šuput ne samo radi njezine popularnosti već i zato što je idealan predstavnik Ipanema brenda; ona je mlada žena slobodnog duha koja voli dugo ljeto, ples, slobodu, glazbu, plažu, zabavu i boje. Ona voli show i voli život – jednom riječju, Maja je Showgirl", rekla je Danijela Vasić iz tvrtke Carvel, ekskluzivnog zastupnika brenda Ipanema.

Ekskluzivna i limitirana linija Ipanema japanki Showgirl Fashion Skin bit će u prodaji isključivo u Hrvatskoj u sezoni proljeće/ljeto 2016., a prodaja u ostalim europskim zemljama kreće tek 2017. godine. Showgirl japanke svojim dizajnom spajaju motive Brazila, Rio de Janeira i Amazone.
Kolekcija Showgirl Fashion Skin u Hrvatskoj je dostupna u sezoni proljeće/ljeto 2016.


Po prvi je put korištena posebna tehnologija "animal skin" printa, trendovski uvijek interesantnog životinjskog uzorka, na gazištu i remenu istovremeno. Model japanki Showgirl dolazi u 4 različite boje: crna, tirkizna, roza i zlatna, po cijeni 139 kuna.

Kampanju za suradnju Maje Šuput s brazilskim brendom Ipaneme pogledajte u galeriji ispod teksta!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (10)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian