Savršene ljetne haljine na čarobnom otoku

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Pandora's Victory donosi ljeto na Pašman

Svježe ime na hrvatskom tržištu Pandora's Victory donosi lepršavi i osvježavajući ljetni editorijal za čije je snimanje otok Pašman poslužio kao idealna kulisa. Dizajnerica Viktorija Kulonja inspirirana otokom, njegovim zelenilom i prirodnim ljepotama osmislila je editorijal nazvan ''Fashion camping on the island of Pašman''.

Za ljetnu kolekciju dizajnerica je birala zanimljive uzorke na prirodnim materijalima od pamuka i lana, kreirajući tako lagane haljine koje će biti nezaobilazni ljetni komadi, a istovremeno iznimno udobni za nošenje.
Putujući po cijelome otoku i pri tome snimajući na mjestima poput Dobropoljane, obiteljskog kampa Ublog-Vinko, te na kraju u autohtonoj dalmatinskoj kući gdje su kamen i drvo stvorili savršenu kompoziciju dizajnerica je ispričala toplu priču o čudesnom otoku.

Želeći postaviti svoju prvu ljubav, modu, u ljetni ambijent dizajnerica je odabrala kao lokaciju snimanja predivne pješčane plaže otoka koje nas naprosto mame da upravo na njima u Pandora's Vicrtoy komadima provedemo ljeto.


Kolekciju uskoro možete pronaći u sklopu butika Kloto u Zagrebu, a cijelu kampanju pogledajte u nastavku!

Fotografija: Josip Smoljić i  Kristina Mađarević
Model: Elena Ćosić
Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian