Savršene frizure za ljetno vjenčanje

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nova kampanja DermaCarea nazvana "Summer White Party" okupila je ekipu vrhunskih kreativaca s obje strane kamere. Inspirirani grčkim otocima Mykonos i Santorini te prekrasnim proljetnim i ljetnim vjenčanjima DermaCare stručni tim u kojemu su art direktor za Chi Ivica Palinić, hair stilisti Korana Patafta i Nikola Solenički, te službene make-up artistice za Jane Iredale Sabina Šarić Novak i Marijana Gluić osmislio je prozračnu, nježnu, profinjenu i nonšalantnu kampanju.
utekst.jpg
Nježne i nepretenciozne frizure za ljetno vjenčanje...
Stoga ne čudi kako su se u njihove ruke i pred objektivom fotografa Gorana Matijašeca s velikim povjerenjem prepustile dugogodišnje zadovoljne klijentice hrvatska IT djevojka  Anita Dujić, voditeljica Antonija Blaće, glumica Mila Elegović, te modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko.

Svima njima zajednička je ljubav prema bijeloj boji koja je bila lajt motiv i nove kampanje, jer je i ove sezone bijela omiljena boja koju preporučuju gotovo svi dizajneri i koja će obilježiti ljeto. Bijelu vole i make up artisti i frizerski stilisti jer koža i kosa uz nju djeluju svježe i mladoliko. Rezultat kampanje su neodoljivo prozračan i neobavezan nježan dnevni make up te nepretenciozne frizure koje možete pogledati u galeriji u nastavku!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian