Savršena frizura na kiši i vjetru

Ocjena:

Autor: A. M.

Nakon toplih ljetnih mjeseci kada nije bilo vjetra i kiše, pa nas niti postojanost frizure nije brinula, u jesenskih i zimskim danima postojanost frizure postaje "issue No.1". Vjetar, kiša, a uskoro i snijeg, utječu ne samo na kvalitetu kose već i na styling. Postojana frizura je nešto čemu sve žene teže. Istovremeno, zahtijevamo od proizvoda za stilizaciju frizure da njeguju kosu, budu postojani i nikako ne utječu na kvalitetu kose.

No, može li se sve to naći u jednom proizvodu? Čini se da može. Nedavno je Kérastase predstavio Paris Couture Styling kolekciju proizvoda namijenjenih stiliziranju kose. Kvalitetu proizvoda pokazali su vrhunski Kstilisti na predstavljanju kolekcije o kojoj smo porazgovarali i s Denisom Mašićem iz Frizerskog studija Evelin.
Denis je bio jedan od Kstilista čiji je idealan model bila glumica Leona Paraminski. Denisovu ideju da se uvijek bude drugačiji i ne ulazi u kalupe Leona je savršeno prezentirala. Inspiraciju za njezinu frizuru Denis je pronašao u nedavno održanom njujorškom tjednu mode.

Divlja žena Marc Jacobsa i klasična, minimalistička Prada srele su se u frizuri Denisa Mašića. Poseban naglasak stavljen je na zaglađeni dio kose koji izgleda potpuno mokro. Zahvaljujući Kerastaseovoj Forme Fatale kremi za zaglađivanje, uz malo truda dobit ćete savršeni seksi jesenski wet look. Kako ističe Denis Kérastase proizvodi namijenjeni su profesionalnoj upotrebi zbog čega se prodaju samo u specijaliziranim trgovinama.
utekst1.jpg
Model Leona Paraminski s Denisom Mašićem (Frizerski studio Evelin)
utekst2.jpg
Kstilisti s modelima nakon predstavljanja nove Kerastase kolekcije Paris Couture Styling
Kako napominju u Evelinu jedan od razlog je potrebna konzultacija s klijetima prije kupovine. Svaka kosa i frizura ima svoje potrebe i zahtjeve zbog čega je iznimno bitno odabrati proizvod koji savršeno funkcionirati na određenom tipu kose. Svakako, prije kupovine, odvojite nekoliko minuta za konzultacije ne bi li vam Kstilisti odabrali najbolji proizvod.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian