Šarene čarapice najslađi su modni asesoar jeseni

Ocjena:

Autor: moda.hr

Novitet na hrvatskom tržištu usmjerio je svu našu pažnju na - čarapice

Čarapama najčešće ne posvećujemo mnogo pažnje, no one mogu biti itekako važan pokazatelj nečijeg stila. Jesen je odlično vrijeme da se pozabavimo malim, a značajnim asesoarom, jer zahvaljujući atraktivnim čarapicama i vi možete postati jako upečatljivi.

Osobito ako se odlučite za dizajnerske čarape Wigglesteps koje se od sada mogu kupiti i u Hrvatskoj, iako svojim šarenim i veselim uzorcima od 2014. godine osvajaju modne zaljubljenike diljem Europe. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava.
Ove statement čarape, kao što sam opis govori, nose određenu poruku, raznih su boja te su namijenjene osobama koje same kreiraju svoj stil i same postavljaju modne trendove. Posebna izrada i izvrstan dizajn čine ove čarape pravim must have komadom ove sezone. Izvrsni motivi jedan su od glavnih razloga zašto ćete se zaljubiti u Wigglesteps čarape.

Ako ste ljubitelj životinja, Wigglesteps će vas oduševiti asortimanom čarapa sa životinjskim motivima, posebno čarapama s francuskim buldogom, zebrom, jednorogom te različitim preslatkim motivima mačaka i psića. Velika je potražnja za cvjetnim i ljubavnim motivima, a apsolutni su hit Wigglesteps-ice s art, vintage i retro te urbanim motivima.
Wigglesteps godišnje nude preko 50 novih "statement" inovativnih uzoraka, a nose ih žene i muškarci koji znaju nositi boje na odvažan, napredan i nekonvencionalan način. Posebna pozornost stavljena je i na način izrade i kvalitetu materijala. Tehnologija proizvodnje Wigglesteps čarapa jedinstvena je, moderna i ekološki prihvatljiva.

Napravljene su od prozračnog materijala s membranama koje sprječavaju znojenje, reguliraju vlažnost stopala, a time i hlađenje te grijanje. Unutrašnjost čarapa napravljena je od organski uzgojenog pamuka, a naizgled su bešavne, odnosno fini, gotovo nevidljivi šavovi omogućuju potpunu udobnost.
U ponudi se trenutno nalazi skoro 200 ženskih, muških i dječjih različitih modela. Čarape su univerzalnih veličina, cijena ženskog para čarapa je od 59,97 kn do 67,47 kn, a muškog 74,97 kn. Cijelu ponudu možete provjeriti na: Wigglesteps.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (6 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian