Šarena Afrika by Ingrid Rojc Design

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Ingrid Rojc predstavila je novu kolekciju u kojoj ostaje vjerna svom stilu kontrasta jarkih boja, koje inovativno spaja i spretno miješa, i dalje je odana prirodnim tkaninama i retro stilu.
Kako Ingrid naglašava; ''Nova kolekcija nazvana Afrika - V2 je još šarenija, intenzivnija i kontrastnija. U potpunosti je izrađena od afričkog pamuka, preciznije za ovu priliku pamuka uvezenog iz Nigerije. Kolekcija Afrika - V2 dijelom se naslanja na prethodnu kolekciju Afrika - V i čini njezin prirodni nastavak. Tipičan ethno uzorak jarkih boja uklopila sam u modele koji su namijenjeni urbanom stilu, prilagođena je dnevnim kombinacijama, a pored toga sjajno funkcionira kako u večernjim tako i u svečanim prilikama.''
Ono što karakterizira kolekcije Ingrid Rojc Design i suvereno izdvaja iz mase su složeni krojevi, čiste linije, upotpunjene mekoćom volana, nabora i detalja od čipke.
Kolekciju za ovu priliku upotpunjuje posebno izrađen nakit koji pasionirano stvara Sanja Kljajić koja stoji iza brenda Sanjak nakit iz Šibenika.
Svakako treba naglasiti kako je posebnost ove kolekcije unikatnost svake haljine, bez mogućnosti reprodukcije, haljine su dostupne u online trgovini na: http://ingridrojcdesign.hr/

Više modela iz kolekcije možete pogledati u nastavku.
Iza predstavljene kampanje stoji ekipa u sastavu:

Foto: Giordano Cellich
Make up: Anna Vlacich Pernich
Kosa: Frizerski salon Irena hairstyle
Model: Iva VitasovićAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian