Sapunčići u koje ćete se zaljubiti na prvu

Ocjena:

Autor: L.B.

Ako ste se ikad ljutile što vaši muškarci koriste vašu kozmetiku potajice i u neograničenim količinama, sada je vrijeme da im vratite. Naime, na tržište stižu fini sapuni izrađeni tehnologijom hladnog postupka dobro nam poznatog branda Barba namijenjenih njezi muške kože.
03.jpg
Barba sapuni u simpatičnim glinenim posudicama
Kreativac Dalibor Jakus koji stoji iza ovog sve poznatijeg domaćeg branda ponudio je jačim polovicama sapune za pranje, tuširanje i brijanje izrađene od prirodnih ulja i glina ili natrijevih lužina od kojih se svaki suši cca 4 tjedna. Sapuni su pakirani u posebno izrađene glinene posudice koji će lijepo pristajati na svaki umivaonik.
01.jpg
Barba sapun za lice i tijelo
Miris pamuka, verbene i bergamota osjetit ćete u sapunu za lice i tijelo, dok u sapunu za brijanje dominira miris zobi, a svi se oni mogu naručiti putem e-maila barba.kolekcija@gmail.com ili u zagrebačkom dućanu Le Prase (Radićeva 5). Svoje nove proizvode njih tvorac opisao je citirajući Leonarda Da Vincija: "Simplicity is the ultimate sophistication".
02.jpg
Barba sapun za brijanje
Novi sapuni odlično će nadopuniti dosadašnju ponudu Barba proizvoda u koje se ubrajaju i atraktivne torbe, dnevnici, olovke i bedževi. Više o samom brandu Barba saznajte na LINKU!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian