Mephisto proljeće 2018._centralni

Sanjiva i nježna atmosfera novog lookbooka

Ocjena:

Autor: moda.hr

Lookbook Adriana Rajčić Design

Dizajnerica Adriana Rajčić u sklopu 11. Riječkih stepenica predstavila je kolekciju haljina "Friday I'm in love" za koju je snimila i lookbook u pitoresknom kvarnerskom gradiću Novom Vinodolskom.

"Moj dizajn karakteriziraju vesele boje što sam htjela prenijeti i u ovu kolekciju. Inspiraciju sam pronašla u skicama koje sam izrađivala za vrijeme studija u Zagrebu na Tekstilno-tehnološkom fakultetu kada mi je bilo poprilično teško pronaći haljine koje bi odgovarale mom stilu. Htjela sam nešto što je veselo, a opet elegantno i profinjeno"
, izjavila je dizajnerica Adriana Rajčić.
Jednostavni krojevi uz razigrane, vesele boje misao su vodilja nove kolekcije kratkih i dugih svečanih haljina ukrašenih zlatnim ili srebrnim detaljem. Elegantne haljine nosive su u svim svečanim prigodama, a materijali korišteni u novoj kolekciji su saten, džersej, muslin i viskoza što čini haljine ne samo lijepima nego i udobnima za nošenje.

"Nova kolekcija haljina Adriana Rajčić Design odiše ženstvenošću i romantikom s kojom se može poistovjetiti svaka žena. Bajkoviti ambijent u starom dijelu Novog Vinodolskog pridonio je sanjivoj i nježnoj atmosferi koju sam željela prikazati na fotografijama. Baš poput Adrianinih haljina", izjavila je Iva Kjær, fotografkinja i blogerica koja živi i radi na relaciji Hrvatska – Danska.


U nastavku pogledajte lookbook Adriana Rajčić Design!


Foto: Iva Kjær
Modeli: Petra Šutej i Nina BriškiAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne