Sandra Haddad predstavila novu kolekciju vjenčanica

Ocjena:

Autor: L.B.

Postavljajući već poznato pitanje: Vjerujete li u vile?, Sandra Haddad kampanjom je predstavila novu kolekciju romantičnih vjenčanica

Stigla je još jedna neodoljiva priča o vilama kroz koju dizajnerica Sandra Haddad predstavlja svoju novu sanjivu kolekciju vjenčanica. Nova kolekcija pod nazivom “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih kreacija koje vas mogu inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom.

Ostavši pri svom prepoznatljivom stilu vjenčanice iz nove kolekcije dizajnerice Sandre Haddad jesu romantične, nježne i ženstvene, a krojevi jednostavni i izrazito elegantni. Krojevi koji pristaju svim mladenkama te utjelovljuju sve ono što je ženstveno i lijepo. U svojoj novoj kolekciji Sandra je obuhvatila sve: od romantične čipke, nježno ružičastih tonova te vjenčanica A-kroja koje mladenke najčešće biraju.
Neodoljivi cvjetni detalji, mašne i vrpce daju ovoj kolekciji onaj prepoznatljivi romantični Sandrin potpis. Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni sa svakom vjenčanicom iz ove bajkovite kolekcije.

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad jednostavno je savršena za sve mladenke koje žele lepršavu, romantičnu i jednostavnu vjenčanicu u kojoj mogu cijelu noć plesati. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.


Novu kampanju pogledajte u nastavku!

Foto: Sanja Lydia Kulušić
Model: Darija Gabrić
Make up: Mia BatorAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian