Sandale na sniženju koje ćete nositi i iduće ljeto

Ocjena:

Autor: L.B.

I dok na police trgovina počinju stizati jesenske kolekcije, zadnji krugovi ljetnih sniženja idealni su za kupovinu modela po povoljnim cijenama. Velika ponuda high street brendova i cijene snižene za minimalno 50% ponukali su nas da izdvojimo trendi modele koje ćete definitivno nositi i iduće ljeto.

Među njima svakako su gladijatorice, sandale koje već godinama ne silaze s ljestvice najpoželjnije ljetne obuće. Osim njih, platforme su osvojile gradske ulice, a sudeći po trendovima koje najavljuju inozemna dizajnerska imena, njihova dominacija neće prestati ni u ljeto 2016.

Sandale visokih i malo robustnijih potpetica polako, ali sigurno osvajaju svjetla pozornice, pa se ne bismo čudili da iduće godine upravo one ovladaju gradskim ulicama. Prepoznale su iz i trendsetterice koje već ovog ljeta iz njih nisu izlazile.

Kada je o bojama riječ, vječni klasici crna i smeđa nepogrešiv su odabir, a njima uz bok pojavit će se i animalni printevi - uzorak zmije ili zebre. Ukoliko ste ljeti sklonije vedrim, živim bojama - odaberite modele u boji ciklame, trule višnje ili tirkizno plave.

Na kraju, prilikom kupovine ne sniženjima (kao i svake druge kupovine) imajte na umu na što ćete kombirati nove sandale, ali i za koje prigode ćete ih nositi. Kada si sve posložite, 'pročekirajte' našu galeriju i krenite u najbolji i najpovoljniji šoping sezone!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian