Samo ona može tako nositi crvenu i ružičastu

Ocjena:

Autor: L.B.

Jelena Veljača ponovno izgleda fantastično

U petak je u Kazalištu Komedija premijerno izvedena satirična predstava Opet on, nastala prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa i pod redateljskom  palicom Marka Jurage, u kojoj glavnu ulogu ima maestralni Dražen Čuček. Njegova supruga Jelena Veljača dramaturginja je ove nestrpljivo iščekivane predstave, a na premijeri je očekivano zablistala u crveno ružičastoj kombinaciji koja može biti itekako sklizak teren, ali na kojemu se Jelena odlično snalazi.

Crvene hlače širokih nogavica i oversized dugačak sjajni nježno ružičasti blejzer kombinacija su koja bi za mnoge bila pogubna, ali ne i za Jelenu Veljaču. Uz fresh make-up i glamuroznu frizuru Jelena je u ovom looku savršeno uravnotežila holivudski glamur i europsku nonšalanciju.
I dok je Jelena bila prva violina kada je o stylingu riječ, Dražen Čuček bio je glavna zvijezda večeri interpretiravši ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti. Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.

Mobiteli, prijenosna računala, internet i email su samo neke stvari koje su dočekale i iznenadile Hitlera koji se nakon 1945. probudio u suvremenoj Njemačkoj, a bez obzira na omraženost ovog povijesnog lika, čini se da su mu televizija i društveni kanali ponovno vratili popularnost.
Nakon svakog novog pojavljivanja u medijima gdje svojim žustrim i kontroverznim govorima pokušava spasiti Njemačku, Hileru je strelovito rastao broj lajkova i pregleda na kanalu Youtube što ga vraća i na političku scenu.

Ulaznice za predstavu Opet on mogu se osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr. Najnovije informacije dostupne su i na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian