Mephisto proljeće 2018._centralni

Samo jedan must have beauty proizvod za ljeto 2017.

Ocjena:

Autor: moda.hr

Novi proizvod za savršen rezultat

Strobing ili "obrnuto konturiranje" je zapravo make-up tehnika nanošenja highlighter proizvoda na lice koji reflektiraju svjetlost, čime se postiže svjež i mladolik izgled. Za razliku od konturiranja, strobing ne mijenja konture lica, već samo naglašava ljepotu prirodnih crta lica. Za savršen rezultat potrebno je tek malo vježbe i samo jedan novi proizvod iz Avona - praktičan mark. Strobing Duo (rumenilo i iluminator).
utekst3.jpg
Shema nanošenja iluminatora u tehnici strobinga
Iluminator nanesite na sva svijetlo označena područja kao na crtežu: vrhove jagodica, po vrhu nosa, na kupidovu usnicu (gornji dio usne cijelom dužinom), ispod i  vrlo malo iznad vanjskog dijela obrva, te mali krug po sredini pri vrhu čela. Nježnu nijansu rumenila koristite na jagodicama u laganom sloju, jer ipak je ljeto.
Avon mark. Strobing Duo, iluminator i rumenilo (68,90 kn)

Iluminator će naglasiti konture, dok će rumenilo pružiti svjež i blistav izgled licu. Sa strobingom ipak budite pažljivi ukoliko imate suhu i ispucalu kožu jer ćete samo naglasiti prhutavost. Vježbajte ispred ogledala i iznenadit ćete se koliko je jednostavno!


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne