STUFF, hrvatski dizajn za svjetsko tržište

Ocjena:

Autor: moda.hr

U Galeriji Canvas na Design District Festivalu u Zagrebu koji traje od 16. do 19. lipnja 2016. predstavit će se novi i jedinstveni brend STUFF dizajnerskog dvojca Marka Murtića i Simona Piperčića Morasia. Naziv je to za namještaj stvoren od najfinijih materijala izvrsne kvalitete, a karakteristike su mu udobnost, praktičnost i luksuz.

"STUFF izlazi na tržište kao superior design brand namijenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih interijera, ali i privatnih stambenih objekata. STUFF je moderan, ali prije svega funkcionalan dizajn široke primjene. Prilikom stvaranja serije proizvoda naš prioritet uvijek su što kvalitetniji materijali s posebnim naglaskom na jednostavnost upotrebe", izjavio je Marko Murtić, poznati hrvatski dizajner interijera i diplomirani arhitekt.
Stolac PlyPlay

Brend STUFF predstavljen je i na ovogodišnjem Mikser festivalu u Beogradu gdje su dizajneri Murtić i Piperčić Morasi dobili brojne pohvale za kolekciju od strane struke, a svidjela se i brojnim poznatim osobama. Upravo na Mikseru STUFF je po prvi puta predstavljen publici u regiji.

Između ostalih komada, na Design Districtu bit će predstavljen i sofa Folder koja je do sada izazvala najveći interes kupaca i kolega kreativaca. Riječ je o sofi koja lako postaje komotan ležaj, nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja. Ovaj komad namještaja praktičan je i trajan, s vrlo jednostavnim mehanizmom rastvaranja.
Sofa Folder

Unatoč svojoj praktičnosti i namjeni uštede prostora, ovaj komad vizualno toliko mami da je do sada najčešće završavao u domovima onih kojima nije potreban dodatni ležaj u stanu već udoban i lijep, osobni 'kutak' u prostoru.

STUFF namještajem uređen je i interijer hotela D- resort Mandalina u Šibeniku, za čioje je potrebe Marko Murtić dizajnirao je i proizveo više od 30 komada namještaja koji se danas mogu pronaći u trgovinama Art interijeri u Zagrebu i Splitu kao i putem web shopa unutar službene web stranice http://www.stuffurniture.com/.
Lampa Peek

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian