Run Etna Run

Ocjena:

Autor: L.B.

Etna Maar predstavlja novu kampanju

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom. Za sezonu proljeće/ljeto 2018. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način.

Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru. U životu je bitan dobar start.
Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od Vas. Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna. Zato potrčite!

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih  tonova  i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni  i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu brenda Etna Maar.
Fotografije: Senja Vild
Model: Arijana Kvakić / Talia model
Šminka: Zdenka Mihelj
Lokacija: Sportski objekti SamoborAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian