Romantične i nostalgične vjenčanice Ivice Skoke

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nova kolekcija vjenčanica Ivice Skoke za vjenčanje iz bajke

Na početku nove modne sezone, iz ateljea Ivice Skoke, dolazi nova kolekcija vjenčanica, koja će ispuniti želje svih žena koje su u potrazi za raskošnim i romantičnim haljinama, koje krasi puno ručnog rada i prepoznatljiv couture potpis poznatog dizajnera. Skoko kreira vjenčanice za mladenke koje žele zablistati u punom sjaju i koje vole raskoš luksuznih materijala i bogatstvo detalja.
Inspiraciju je dizajner pronašao u romantičnoj i nostalgičnoj ljepoti koja je savršen odabir za taj poseban dan u životu svake žene. Inspiriran vintage stilom, Skoko je trendu minimalističkih vjenčanih haljina stao na kraj predstavivši kolekciju, koja uz obavezne bijele vjenčanice, donosi vjenčane haljine u nezaobilaznoj milenial pink boji, koja je oduševila modni svijet. Uz nesvakidašnju nijansu pastelno roze, Skoko predstavlja i glamurozne vjenčanice boje šampanjca.
U širokoj paleti nijansi i boja, za ovu sezonu vjenčanja, mladenke mogu birati raskošne materijale poput svile, čipke, organdija, a poseban potpis svakoj vjenčanici daju ručno rađeni detalji. Kolekcija koja nudi klasične krojeve midi krinolina u stilu Audrey Hepburn, dugačke krojeve sirena kroja sa šlepom od ručno vezene čipke, te raskošne krojeve sa suknjom obogaćenom nebrojenim slojevima tila, poebnu pažnju posvećuje i onimaa koje pripremaju zimsko vjenčanje. Za njih je dizajner Ivica Skoko kreirao haljine s naglašenim gracioznim rukavima.
"Navikli smo gledati bijele vjenčanice, ali i tu se trendovi mijenjaju, a to najbolje pokazuje ova kolekcija. Ima jako puno mladenki koje žele malo smjeliju haljinu pa žele boje ili nešto drugačije materijale, ali svima je zajedničko to da ta haljina mora biti posebna, jedinstvena i u skladu s karakterom žene koja ju nosi. U novoj kolekciji ima jako puno ručne dorade, uložili smo jako puno truda u detalje koji spajaju tradiciju s estetikom moderne mladenke, a kolekcija je toliko slojevita da nudi vjenčanice za one koje vole klasičnu eleganciju kao i za one koji vole vintage vjenčanice ili modernu eleganciju s detaljima kao što je til s točkastim uzorkom ili izvezenom čipkom", opisao je Ivica Skoko novu bridal kolekciju.
Ljeto je iza nas, a početak nove modne sezone pravo je vrijeme za odabir savršene vjenčanice. Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure koje će istaknuti ljepotu žene na pomalo dramatičan i glamurozan način. Nova kolekcija vjenčanica dostupna je u prodajnom salonu Ivice Skoke u Zagreb, na adresi Vlaška 79.

Fotografija: Jure Perišić

Model: Nika Mikulek (Talia model)
Šminka: Mirta Pejić
Frizura: Fabula De Forma


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian