Romantične Lukabu vjenčanice u napuštenoj vili

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

U samom centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje - godišnje doba ljubavi.
Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće. Već prepoznatljiva lakoća i tekstura, 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, te poznati rad s puder podlogama, u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost.
Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.
Držeći se provjerenog uspješnog recepta s uhodanim timom, a kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make-up je zaslužna Sara Grepo, koja je inspiraciju crpila iz stvarne ljepote mladenke i svjetle kože u tami napuštene vile.
Sve vjenčanice iz kampanje ''Season of love'' dostupne su mladenkama u Lukabu showroom-u, na prvom katu TC Nama. Više informacija potražite na službenoj stranici Lukabua te na Facebook stranici. Rad Jasmine i Davora dostupan je na Jasmina & Davor weddings te na Facebook stranici.


U nastavku pogledajte čitavu Lukabu bridal kampanju za proljeće 2018.!

Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (77 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian