Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Romantična Flowerpower ljetna bijela haljina

Ocjena:

Autor: L.B.

Nova kolekcija brenda Fashion Machine upečatljivog naziva #Flowerpower idealna je za ljeto 2017., a bijela haljina iz iste naš je apsolutni WANTED ITEM!

Osim što je liječnica, Karolina Graff pokrenula je i modnu marku Fashion Machine kroz koju nastoji kanalizirati svoju veliku strast prema umjetnosti, pa tako i dizajnu odjeće. Za ljeto 2017. pripremila je kolekciju zvučnog imena #Flowerpower namijenjenu svakodnevnim prilikama kojom dominiraju trendi volani, ukrasne trake, te senzualno gola leđa.

Izrađena od popelina, materijala izrazito ugodnog za ljetne vrućine, s glavnim motivom kolekcije vezenom ružom koja se pojavljuje na svim modelima, komadi iz #Flowerpower kolekcije postaju predmeti želja žena koje i tijekom najtoplijih dana žele izgledati neodoljivo istovremeno se osjećajući ugodno.
I u novoj kolekciji Karolina ostaje vjerna osnovnoj ideji brenda - moda treba biti dostupna ljudima i da treba postojati radi ljudi, a ne obrnuto.

"Želimo da se ljudi koji nose našu odjeću osjećaju neopterećeno, ugodno i moderno i ta ideja će uvijek i kroz sve kolekcije biti glavna misao vodilja, te će u svakoj našoj budućoj kolekciji biti modela koji se mogu nositi u svakodnevnim prilikama, a da se pri tome ističu iz jednolične mase"
, objašnjava Karolina Graff koja je osobito ponosna na činjanicu da je cijeli proces izrade, od kupnje materijala do isporuke konačnog proizvoda, baziran u Hrvatskoj.

NOVITETI

Novitet u poslovanju Fashion Machinea je netom otvoreni web shop www.fashionmachine.net/shop, koji omogućuje brzu i jednostavnu kupnju svih modela iz kolekcije i internacionalnu dostavu.

Osim toga, svi modeli se mogu vidjeti i isprobati u Fashion Machine showroomu u Radićevoj 32, Zagreb (uz prethodnu najavu), te na službenim facebook Fashion Machine i instagram fm.fashion.machine profilima brenda, kao i na www.fashionmachine.net.

Cjenovni rang pojedinih modela kreće se od 400 do 600 kn.

Foto: Viktorija Novak
Model: Elena Dizdar / Fox Models Croatia
Make up: Vesna PlivelićAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne