Riječanka pobjednica 15. Fashion Incubatora

Ocjena:

Autor: Pola Križevac

Proteklog vikenda održan je 15. Fashion Incubator, natjecanje za mlade neafirmirane modne dizajnere. Mladi dizajneri koji su se natjecali za titulu najboljeg novog dizajnera 2015. bili su Nino Sablić, Mirjana Klepić, Maria Krnić, Gabrijela Krešić i Kruno Jendrijev.

Stručni žiri koji su činili Viktor Drago, Teo Perić, Lidija Pihler YUNIKU, Petar Trbović i Selma Terlević u jakoj konkurenciji za najboljeg mladog dizajnera izabrali su Mirjanu Klepić čiju pobjedničku kolekciju možete pogledati u galeriji u nastavku, a intervju s dizajnericom pročitajte na LINKU!

Kolekcija Mirjane Klepić i nas je svojim detaljima ostavila bez daha i odmah izazvala ovacije publike, a dizajnerica je zasluženo osvojila nagradu organizatora od 10.000 kn i pozivnicu za Cro a Porter.
MIRJANA KLEPIĆ

Nino Sablić iz Rijeke, student TTF-a otvorio je finalnu večer i predstavio se kolekcijom DJEVOJKA. Kolekcija je rađena za hrabre i samouvjerene žene koje se najbolje osjećaju u crnoj boji i provokativnim krojevima, a napravljena je od umjetne kose i kože.
NINO SABLIĆ

Maria Krnić iz Šibenika predstavila se muškom kolekcijom TWIST za koju joj je inspiracija bio Oliver Twist. Od materijala je koristila tvid i žersej.
MARIA KRNIĆ

Kruno Jendrijev iz Virovitice predstavio je kolekciju  s vodootpornim tkaninama, koristio je i traper trakice koje su bile oprane fosforom kako bi svijetlile u mraku.
KRUNO JENDRIJEV

Gabrijela Krešić iz Slavonskog Broda predstavila se kolekcijom čistih linija i plavih tonova naziva OCEAN i multifunkcionalnim asesoarom.
GABRIJELA KREŠIĆ

Osječka publika imala je priliku pogledati i posljednje kolekcije najboljih prošlogodišnjih natjecatelja Jelene Holec, Anthony Avangarda i pobjednika 14. Fashion Incubatora, dvojca KLISAB.
KLISAB, JELENA HOLEC I ANTHONY AVANGARD


Foto: Dino Spaić

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian