Retro kampanja vjenčanica domaćeg modnog dvojca

Ocjena:

Autor: moda.hr

Dizajnerski dvojac Envy Room predstavio je novu kampanju za vjenčane haljine iz svoje maštovite radionice. Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile uglavnom su krojeni na način da prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost. Dizajneri iz eNVy rooma naglašavaju kako su ponovno izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnobrojnih salona.

Sama kampanja inspirirana je starom fotografijom s početka stoljeća, kakvu često viđamo u starim albumima. Glavna odrednica tih fotografija odsustvo je pretjerane scenografije, sepia tehnika i statičnost modela. Kako bi unijeli dinamičnost, muški model se postepeno skida dajući staroj, ozbiljnoj fotografiji humoristični twist. Ispred objektiva fotografa Šime Eškinje ulogu mladenke odigrala je velika nada agencije Talai models, Ana Maria Cajner, dok se u ulozi mladdoženje odlično snašao glumac Rade Radolović.

Poput likova iz starog mehaničkog stripa Rade gotovo ne mijenja svoj položaj, a svakom narednom fotografijom gubi po komad odjeće. Jedini komad koji je kontinuirano prisutan je bijela gospodska rukavica koja simbolizira čistoću, čestitost i hrabrost.
"Atmosfera na snimanju je bila opuštena, ali i urnebesna. Bilo je puno zabave i još više smijeha posebno uzimajući u obzir Radin zadatak, a on se odlično snašao. Sa Šimom smo već do sada radili nekoliko puta s odličanim rezultatima, pa smo i ovaj put željeli njegov rukopis i senzibilitet na našoj kampanji. Ana Maria Cajner mlada je djevojka koja je tek krenula u manekenske vode uz odličnu agenticu Tihanu Harapin Zelepugin i agenciju Talia models. Kada smo je nedavno prvi put vidjeli, bookirali smo je za reviju i već smo tada znali da će ona biti lice neke naše nadolazeće kampanje. I evo je!", objašnjavaju dizajneri eNVy room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian