Resort kolekcija sinonim je za nonšalanciju

Ocjena:

Autor: PR članak

Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac pred samo ljeto predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane koji su pred nama. Mini resort kolekcija, koju čine haljine i kombinezoni, sastoji se od šest modela. Sama kolekcija vrlo je prozračna i lagana, a resort kolekcijom prevladava bijela (ne)boja, koju ljeti svi vole nositi, jer idealno naglašava preplanuli ten.

U resort komadima Diane Viljevac svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije. Kroz cijelu kolekciju provlače se volani i nabori, trenutno najpopularnija inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Kolekcija odiše boho stilom, a da bi ljetna priča Diane Viljevac bila zaokružena u potpunosti, stiže i nova kolekcija torba, dostupna u sličnim bojama kao i kolekcija odjeće.
"U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu seosjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija poput nastavka na prethodnu, ali s malim pomacima", izjavila je Diana Viljevac.


Model: Irena Božić (Colors Model Management)
Make-up: Andrea Leko
Hair: Schwarzkopf Professional

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne