Reebook poručuje Be more human!

Ocjena:

Autor: PR članak

Nova Reebok globalna kampanja koja slavi fizičku i ljudsku povezanost

Reebok u najnovijoj kampanji "BE MORE HUMAN" donosi ciklus inspirativnih i snažnih filmskih uradaka koji slave ljudsku mentalnu i fizičku povezanost. Svi filmovi prikazuju značenje fizičke aktivnosti i napornog rada, a sve u cilju što zadovoljnijeg i aktivnijeg stila života.

Nastavljajući svoju misiju, Reebok nastoji promijeniti svijest i percepciju te doživljaj samog fitnessa. Ovo je novi razvojni put "BE MORE HUMAN" filozofije čiji je glavni motiv inspirirati i ohrabriti ljude kako bi postali boljom verzijom sebe, u mentalnom i fizičkom smislu.
Prvi u nizu, film je naziva "RUKE". Inspirativan i pun simbolizma, kroz različite životne situacije govori o ljudskim pogreškama i bitkama zapisanima u našim ožiljcima i žuljevima. Prikazuje snagu svih onih koji, svakodnevno, pomiču granice izdržljivosti svoga tijela, s fokusom na ruke pune ozljeda koje su itekako vrijedne divljenja.
"MAMA" je druga emotivna i dirljiva priča o bliskost majke i kćeri. U trenutku kada djevojčica ulazi u majčinu garderobu i isprobava njezine cipele s visokom potpeticom, pronalazi stare Reebok Nano tenisice. Ona otkriva drugu stranu svoje majke. Tada započinje njeno divljenje i fasciniranost svojom majkom. Umjesto igranja s visokim potpeticama, djevojčica isprobava majčine tenisice u kojima otkriva jedan posve drugi, snažniji svijet.
Posljednji filmski uradak pod nazivom "SLIDE" donosi priču o čovjeku čiji život ide nizbrdo. Želeći promjenu, on otkriva strasti trčanja i tako ponovo gradi vlastiti život. U trčanju pronalazi svrhu i zadovoljstvo, jer ga svaki novi korak čini boljim, a svaka modrica i suza hrabrijim.

Osnovna misao i poruka kratkih video uradaka jest da trening ne mijenja samo tijelo, već i osobu. Kroz trening postajemo hrabriji, brižniji, bliskiji s drugim ljudima te postajemo boljom verzijom sebe.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian