Hogl ožujak 2018_centralni

Reciklirani obalni otpad u H&M Conscious Exclusiv…

Ocjena:

Autor: L.B.

foto galerija
H&M Conscious Exclusive kolekcija 20. travnja 2017. stiže u zagrebačku H&M trgovinu na Cvjetnom trgu

H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od materijala dobivenih na održiv način koja želi usmjeriti H&M-ove modu i održivost prema boljoj i održivijoj modnoj budućnosti. Za proljeće 2017. godine ulogu zaštitnog lica u kampanji odigrala je Ruskinja s londonskom adresom Natalia Vodianova koja nije skrivala zadovoljstvo zbog angažmana.
"Ponosna sam što sam odabrana za zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Predivno je vidjeti prednost koje donosi uporaba materijala dobivenih na održiv način, koji su korišteni u ovoj kolekciji i koji ukazuju na održiviju budućnost cjelokupne mode", izjavila je Vodianova. H&M Concious Exclusive kolekcija je istančanih komada, a središnji komad u kolekciji je prozračna plisirana svečana haljina u puderasto ružičastoj boji.
Sašivena od BIONIC®-a, recikliranog poliestera izrađenog od obrađenog plastičnog obalnog otpada, ova je haljina fantastičan primjer što se može učiniti s održivim materijalima. Novost u ovogodišnjoj Conscious Exclusive kolekciji je muška i dječja linija kao i organski mirisi koji pripadaju ženskoj liniji. U H&M trgovini u Centru Cvjetni će biti dostupna dječja i ženska linija uključujući organske mirise, dok mušku liniju možete potražiti na hm.com.


U nastavku pogledajte kampanju s Nataliom Vodianovom, a u galeriji iznad teksta čitav lookbook H&M Conscious Exclusive kolekcije!


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne