Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Raskošna Anovi kolekcija jamči luksuznu jesen

Ocjena:

Autor: L.B.

Iako raskošna, nova Anovi kolekcija je prije svega fleksibilna i udobna

Inspirirana jednim od najraskošnijih pravaca u povijesti umjetnosti, barokom, dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je kampanju kolekcije za jesen 2017.

Beskrajnu slobodu kombiniranja i poigravanja uz, za današnje prilike, neizbježnu dozu umjerenosti dizajnerica je spretno primijenila na novoj Anovi kolekciji koja donosi osam haljina i dva odijela, koja su se ove sezone nametnula kao hit komadi koji se nose u svim prilikama. Naglasak je stavljen na voluminozne 'puf' rukave koji čitavoj kolekciji daju poseban šarm.
Zahvaljujući materijalima od kojih je izrađena - čipka, scuba, brokat, baršun i pamuk, nova kolekcija Ivone Glavaš postaje sinonim za luksuznu jesen. Paleta boja je minimalna - crna, siva i puderasta, sve nijanse kojima je bio naklonjen sam Luj XIV, idealan predstavnik baroka kojemu je moda predstavljala vrlo bitan segment života.

I ovom raskošnom, ali prije svega fleksibilnom i udobnom kolekcijom dizajnerica ostaje vjerna svom romantičnom stilu i Anovi ženi koja je odvažna, posebna i dosljedna.


U nastavku pogledajte čitavu Anovi kampanju za jesen 2017.!
Foto: Joanna Paciorek
Model: Nikolina Matičević
Make-up: Martina Ivković
Kosa: Iva SalajAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne