Puležanka na Londonskom tjednu mode

Ocjena:

Autor: moda.hr

Prepoznata kvaliteta brenda Staša Design

Mladom pulskom modnom brendu STAŠA Design s adresom u Londonu bilo je dovoljno samo 4 kvadrata besprijekornog stila da se plasira na nadolazeći London Fashion Week. Naime, najnovija kolekcija za jesen/zimu 2017. "4sqm of Pure" A/W 2017. odabrana je za London Fashion Week Pop up Shop od Indie Faces modne platforme te će uskoro biti izložena u Sohou 18. i 19. veljače 2017.
Zbog dosljednosti i posvećenosti svojoj viziji, ali i zbog akcenta koje stavlja na kvalitetu i izradu, Staša Randall pravo je osvježenje u moru dizajnera. Shvatili su to i ljudi iz LFW-a, kao i poznata hrvatska modna fotografkinja Suzana Holtgrave, još jedna Puljanka s pak, berlinskom adresom, koja je njezinu najnoviju kampanju snimila u Berlinu s modelom Marijom Buzak. Inspirirana modom 70-ih i azijskim detaljima, te spojivši to dvoje, nastala je svježa i minimalistička kolekcija u kojoj je elegnatni pliš vodeći materijal.
Eklektična i čista kolekcija u sebi objedinjuje krojeve hlača iz 70-ih s dekorativnim šavovima na oversized kaputima s azijskim daškom, dok je kontapunkt efektan, ručno izrađen asesoar od bambusa. Geometrija, vrhunski kroj i retro romantika onaj je ženski touch koji se nazire u 'pencil' suknjama i haljinama na vezivanje. Stašina životna i modna mantra je "Keep it simple".

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian