Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Prvo pravilo muške logike: pojednostavi!

Ocjena:

Autor: S. T. R.

"Što jednostavnije, to bolje", reći će vam svi muškarci. Primjerice, da jedna krema postane krema za sve. Ili šampon je ujedino i gel za tuširanje, koji ponekad posluži i u druge svrhe, a regenerator… Što je to uopće?

Šalu na stranu, bilo da se radi o muškoj ili ženskoj njezi, kvaliteta, inovativnost i jednostavnost odlučujući su faktori prilikom odabira proizvoda. Kako bismo vam olakšali potragu u izdvojili smo najnovije proizvode, koji ujedinjuju sve navedeno, podijeljene u skupine koje su muškarcima najbitnije: kosa i koža lica.

Za besprijekornu frizuru u svim uvjetima

Za savršenu frizuru muškarcima su od sada potrebna samo dva proizvoda: Nivea men Active Clean šampon te Styling krema.

Novi Nivea men Active Clean šampon pogodan je za sve tipove kose, ne nadražuje, a glavni mu je sastojak aktivni ugljen. Ovaj sitan, crni prah bez mirisa, prirodnog porijekla djeluje kao magnet te upija do 200 puta veću količinu nečistoće.

Za onaj prirodni, casual look tu je fleksibilna Styling krema Nivea for Men. Može se koristiti na suhoj i mokroj kosi, a vitamini kojima je obogaćena, dubinski hrane kosu te joj pružaju zdravi sjaj.
utekst1.jpg
Nivea men Active Clean šampon i Styling krema
Za kožu lica bez iritacije

Iako je muška koža 20% deblja od ženske te luči do dva puta više sebuma, zahvaljujući učestalom brijanju dlakavih područja, ona vrlo često biva nadražena i osjetljiva. Vichy Homme jedinstvena je linija proizvoda koja odgovara upravo tim specifičnim potrebama muške kože.

U nju je uključena Vichy Homme pjena za brijanje protiv nadraženosti  za muškarce s osjetljivom, problematičnom ili kožom sklonom crvenilu, te Sensi-Baume Mineral Ca nježni balzam nakon brijanja koji ujedinjuje snagu termalne vode Vichy bogate mineralima i smirujući učinak kalcija zbog čega je koža manje reaktivna na agresije pri brijanju.

Još jedan proizvod iz ove linije koji svakako vrijedi isprobati je i Vichy Homme Hydra Mag C+. Ovo je ujedino i prva njega protiv umora 2 u 1 (lice + oči) koja tonificira kožu i smanjuje znakove umora.
utekst2.jpg
Vichy Homme Hydra Mag C+
Jednostavnije ne može! Uz par proizvoda, do potpune njege. Vjerujemo kako je to san svakog muškarca. Za informacije o cijenama navedenih proizvoda, pogledajte našu galeriju!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne