Prvi brendovski 'beauty box' na našem tržištu

Ocjena:

Autor: moda.hr

MyAvonBox prva je brendovska kutija ljepote


Avonova kutija ljepote došla je na naše tržište, a prvi MyAvonBox dolazi s temom From Nude to Glamour i prepun je dekorativnih, mark. make-up proizvoda. MyAvonBox From Nude to Glamour u prodaji je od 14. 06. – 04. 07. ili do iscprljenja zaliha, a sadrži šest proizvoda: mark. Spectralash maskara, Blackmark. tuš za oči, Blacknovo! mark. Epic Intense paleta sjenila za oči, Art of the Nudesmark. Epic Lip ruž za usne, Blushing Beautynovo! mark. Epic Lip Transformer ruž za usne, Guilty Pleasuremark. Gel Shine lak za nokte, Cosmic Flush.
MyAvonBox, prvi brendovski 'beauty box' na našem tržištu


Unutar kutije očekuje vas i posebna knjižica ljepote: detaljan vodič za čak 3 različita looka koja možete napraviti uz ovih 6 mark. proizvoda: od prirodnog preko dnevnog do glamuroznog mark. make-upa.

Ako vam se sviđa MyAvonBox kutija ljepote, iskoristite priliku jer ćete kupnjom ove prve Avon kutijice (kod 8450 9, cijena 185 kn) uštediti 15 kn pri naručivanju sljedeće. O da, u Avonu pripremaju i druge tematske i sezonske kutijice, a što će u njima biti, ostaje slatka tajna koju vjerujemo, nećete propustiti otkriti.
Sad preostaje samo javiti se u Avon i doći do svoje kutije.


Foto: Avon


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian