Prozračna capsule kolekcija za tople ljetne dane

Ocjena:

Autor: M. Abramović

U novim Becha komadima spremne dočekajte ljeto

Dizajnerica Božena Bratović Smolić koja djeluje iza brenda Becha predstavila je novu capsule kolekciju pod nazivom ''Plastic Blossom''. Kolekcija koja je rađena u kombinaciji nespojivih materijala, uzoraka, tekstura i krojeva, podsjetnik je kako nam se približavaju topli i sunčani dani, koji zahtjevaju lepršave i prozračne odjevne kombinacije.

Konstrukcijski razrađena tako da spaja stroge i klasične krojeve s voluminoznim detaljima, sami krojevi ''razbijeni'' su teksturom materijala te je tako postignut novi izgled, ali je dobivena i nova doza individualnosti. Materijali koji se protežu kroz cijelu kolekciju su popelin, pamučna mreža, plastika, viskoza i prozirne neklasične čipke.
'"U novoj kolekciji naglasak je na detaljima Spojili smo plastiku s cvjetnim pamučnim uzorkom, izradili fini ženski kombinezon od materijala za muške dresove, bijele popelin haljine na koje su dodani voluminozni nabori... Na taj smo način stvorili komade koji kombiniranjem tekstura i uzoraka slave ženstvenost. U ovoj kolekciji može se pronaći dnevna haljina, kabanica ili noćni outfit idealan za tople proljetne večeri. I u ovoj kolekciji svaka će žena istodobno izgledati izazovno, seksi i ženstveno'', pojašnjava dizajnerica.
Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian