Pronašli smo fashion adresu koju ćete uvijek trebati

Ocjena:

Autor: promo članak

WATCH-A-PORTER je jedino online mjesto koje ćete ikada trebati ako tražite muške i ženske satove, nakit ili sunčane naočale.
Dobitnik nagrade za Web trgovca godine u kategoriji Fashion & Accessories 2019. godine daruje sve čitateljice i čitatelje portala Moda.hr s 15% popusta na cijeli asortiman.

Samo upišite MODA15 i dobivate 15% popusta na sav asortiman osim na već snižene proizvode!
Sat je odavno prestao biti samo predmet koji pokazuje vrijeme, on je simbol stila i način izražavanja. Ženski satovi postali su obavezan dodatak svakom modnom izričaju.

Kao jedini pravi modni dodatak za muškarce, ručni sat može se nositi u svakoj prigodi. Bez obzira da li tražite sportski ili elegantni sat, WATCH-A-PORTER ponuda muških satova ima sve.
U svojoj širokoj ponudi satova, svih vrsta nakita i sunčanih naočala WATCH-A-PORTER ima sve što vam je potrebno kako bi ostali u trendu.
Širok asortiman najpopularnijih svjetskih brandova kao što su CLUSE, Borboleta, MVMT, Tissot, Kapten & Son, Olivia Burton, Nautica, Daniel Wellington, Diesel, Guess, Fossil, Casio, KOMONO, Tom Hope, Paul Hewitt, Mockberg, Ice Watch, Nixon te Tayroc garantira da će svako pronaći ono što traži.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian