Proizvod ne mora biti skup da bi bio kvalitetan

Ocjena:

Autor: L.B.

Act Beautiful novi je potpis kozmetičke kuće Yves Rocher

Težnja francuskog Yves Rochera jest postati omiljena kozmetička marka svake žene u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj u kojoj su u posljednjih 15 godina otvorili 8 trgovina. Kompaniji koja postoji već 50 godina misija je vratiti prirodi ono što nam ona svakodnevno pruža za ljepotu svih žena.

Vođena tom idejom, kompanija Yves Rocher ženama nudi proizvode koji imaju više od 98% prirodnih sastojaka, pH su izbalansirani, ne isušuju kožu, biljke koje služe za njihovu proizvodnju su organskog porijekla, a proizvodi su i dermatološki testirani.

Istovremeno, u Yves Rocheru naglašavaju kako proizvod ne mora biti skup da bi bio kvalitetan, dovoljno je poštivati prirodu i ono što nam ona daje uzimati s puno ljubavi. Upravo tako nastaju i Yves Rocher proizvodi u što smo se mogli uvjeriti upoznavši se 4 biljne linije koje svoju osnovu imaju u cvijetu kamilice, arnike, različku i nevenu.
Pure Calmille linija na bazi organski uzgojene kamilice ima umirujuće djelovanje ne kožu i sadrži proizvode namijenjene njezi lica i tijela, te posebno micelarno ulje (150 ml) za čišćenje lica, očiju i usana po cijeni od 49,00 kn fantastičnog mirisa čiste kamilice.
Pure Calendula linija proizvedena je na bazi organski uzgojenog nevena i ima visoka regenerativna svojstva. U ovoj liniji posebno se ističe regenerativna krema (50 ml) za dan i noć po cijeni od 69,00 kn.
Linija za njegu ruku na bazi organske arnike daje rukama svilenkasti osjećaj nahranjene kože posebno važne u zimskim mjesecima. Hidratantna krema s dugotrajnim učinkom (75 ml) po cijeni od 30,00 kn te bogati balzam s karite maslacem (50 ml) za 85,00 kn perjanice su ove linije.
Pur Bleuet linija na bazi organskog različka ima jak hidratizirajući učinak, a u njoj se posebno ističe dvofazni ekspresni čistač šminke s očiju (100 ml) kojemu je cijena 29,00 kn.


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian