Hogl proljeće 2019 veliki (2)

Preslatka božićna kolekcija za najmanje

Ocjena:

Autor: moda.hr

Dječja božićna kolekcija koja će usrećiti svakog klinca

Slatke haljinice, mini sakoi i džemperi sa zimskim motivima čine Reserved dječju božićnu kolekciju odličnim odabirom za blagdanske dječje zabave ili božićnu večeru kod kuće. Ova kolekcija je puna i ideja za darove, kako za djecu, tako i za njihove roditelje. Svečana paleta boja; zlatna, crvena i bijela, nezaobilazne su u kolekciji.
Za djevojčice je tu bogata ponuda elegantnih haljinica, ali i sezonski "must have" komadi poput baršuna, karirane pamučne odjeće i nezaobilaznih šljokica. Svečani izgled upotpunjen je krunama i ostalim božićnim modnim dodacima koji će svaku djevojčicu pretvoriti u princezu.
Kolekcija za dječake sastoji se uglavnom od kariranih košulja, pamučnih majica dugih rukava i platnenih hlača. Za božićnu zabavu, Reserved nudi savršeno odijelo koje će pretvoriti nestašne dječake u pravu mladu gospodu. Osim sakoa, kolekcija nudi elegantne džempere i hlače za svakodnevne prilike.
Reserved dječja kolekcija odražava razigrani i veseo pristup blagdanskoj temi. Mnogi komadi kolekcije su nosivi u svakodnevnim prilikama, a šaljivi detalji na odjeći, božićni motivi kao što je Djed Mraz te vječni Mickey Mouse, usrećit će svakog klinca.

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (8)
lookbook ss 2018

kolumne