Poznata Hrvatica zaštitno lice talijanske Carpise

Ocjena:

Autor: moda.hr

Pjevačica postala jedna od glavnih protagonistica nove Xmas kampanje omiljenog talijanskog branda

Xmas kampanja napuljskog branda Carpisa predstavlja čaroliju božićnog raspoloženja u veličanstvenom malom selu smještenom u srcu nacionalnog parka Gran Sasso. Ovu božićnu priču utjelovili su  poznata  lica talijanske, hrvatske i španjolske estradne scene poput hrvatske pjevačice, Lane Jurčević, španjolskog modela Beatriz Fernandez, talijanskog modela i influencera Paole Turani, internacionalnog modela Fabia Mancini te talijanskog influencera Fabia Ferrera.
Blagdanski duh dodatno je naglašen neodoljivom kapsulnom kolekcijom koja je dizajnirana u suradnji s poznatim damama Penelope i Monicom Cruz, dugogodišnjim ambasadoricama ovog originalnog i nadasve kvalitetnog talijanskog branda. U Carpisa kapsulnoj kolekciji ističu se savršeni modeli clutch torbica od umjetnog krzna u crnim, plavim i svjetlo sivim tonovima koje će savršeno pristajati uz svaki outfit, od novogodišnjeg do dnevnog.
Osim trendi krzna, omiljeni modni dodatak svake IT djevojke svakako su elegantne torbice lakiranog materijala s božićnim motivima zvjezdica i snježnih pahulja za svečane večeri najljepšeg i najočekivanijeg mjeseca u godini. Ove godine Carpisa nudi najbolji poklon ispod bora koji će oduševiti baš svaku djevojku i muškarca koja zna formulu dobrog stila i ukusa, zato igrajte na sigurno i ovih blagdana razveselite svoje najmilije prekrasnim Carpisa darom.


U nastavku pogledajte Carpisinu Xmas kolekciju!


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Lookbook nakit 2021 (2)

kolumne