Power suit za jesen 2017. je crvene boje!

Ocjena:

Autor: L. Biondić

A Andrea Andrassy zna gdje ga nabaviti i kako ga nositi

Već smo pisali o tome kako je dobro krojeno odijelo koje stoji kao saliveno najmoćniji look iz vašeg ormara i trenutni 'booster' vašem samopouzdanju, te definitivno ključni komad aktualne sezone, a sada smo pronašli i savršen power suit u kolekciji jednog hrvatskog brenda.

Modni brend DeLight iza kojeg stoje Ivan Friščić i Željka Molnar izbacio je kampanju za sezonu jesen/zima 2017/18. s Andreom Andrassy u ulozi zaštitnog lica, u kojoj se kao THE fotografija nametnula ona u kojoj je Andrea u 'top-to-toe' ženstvenoj crvenoj nijansi. Besprijekorno krojeno crveno odijelo u kombinaciji s fantastičnim crvenim kaputom outfit je kojeg se ne bi posramila niti jedna svjetska trendsetterica.
Vrhunski materijali i izrada, te kroj koji ističe ono najbolje na ženi garancija su zadovoljstva svakoga tko se odluči za ovo snažno odijelo od hladne vune, a 'camel hair' kaput koji odiše kvalitetom, težinom i vječnošću može se prenositi generacijama. Poput kaputa naših majki. No, ove jeseni ne treba se zaustaviti na poslovnom odijelu u crvenoj boji. Pomaknite svoje granice i granice svog ormara glamuroznim crvenim večernjim sjajnim odijelom.

Baš kao i ove ključne komade i ostatak kolekcije koja se može nositi godinama karakteriziraju bogati materijali, stroge linije, jednostavnost i funkcionalnost, te udobnost zahvaljujući odabiru kvalitetnih, prirodnih materijala kao što su pamučna čipka, viskoza, pamuk, kašmir, vuna, devina dlaka i bukle. Kolekcija će biti dostupna u DeLight trgovini u Maksimirskoj 27 (Zagreb).
DeLight power suit od hladne vune i 'camel hair' kaput za jesen/zimu 2017/18.
DeLight večernje odijelo u idealnoj kombinaciji svile, pamuka i viskoze za jesen/zimu 2017/18.
Čitavu DeLight kampanju za jesen/zimu 2017/18. pogledajte u nastavku!

Foto: Karmen Poznić
Model: Andrea Andrassy
Styling: Željka Molnar
MUA: Ines Krajinović
Hair: Mihaela Biljan / Misfit hair&beauty
Video: Marko Gregurić
Grafička obrada: Nikola Grabovac
Lokacija: Falkensteiner Hotel & Spa IaderaAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian