Postojani make-up proizvodi za ljeto

Ocjena:

Autor: moda.hr

GOSH make up koji morate voljeti
0Alen-Ljubić.jpg
Alen Ljubić, vizažist i make-up edukator
Ljeto je pred vratima i žene su u potrazi za kvalitetnim i postojanim  make-up proizvodima koji će besprijekorno odraditi svoj zadatak i na visokim temperaturama.

Ukoliko vam je osim tih kvaliteta bitno i da proizvodi nisu testirani na životinjama, da su dermatološki ispitani i bez parabena, onda će vam se svidjeti danski veganski make-upbrend GOSH Copenhagen kojeg možete pronaći ekskluzivno samo u Muller parfumerijama.

U razgovoru s vizažistom i edukatorom Muller trgovina Alenom Ljubićem saznali smo zašto su upravo  GOSH proizvodi savršeni za ljetni look.


"Jako sam sretan što se u našim trgovinama može pronaći brand Gosh koji osvaja na prvu, jer svojom kvalitetom i punom pigmentacijom boja licu daje besprijekoran i savršen make-up tijekom čitavog dana. Savršen proizvod za ljeto i moja preporuka svim ženama je definitivno "LIP OIL" sjajilo koje tijekom čitavog dana usnice hrani, regenerira te pruža punoću što danas svaka žena želi. Za još veći volumen trepavica "FAKE IT" LASH PRIMER je odličan proizvod koji se stavlja na trepavice prije maskare jer je odlična baza i primer koji očima daje glamurozan i zavodljiv pogled. Većina žena tijekom ljetnih mjeseci ne voli imati težak make up stoga je moja preporuka "FOUNDATION PLUS +" puder koji će svakoj ženi biti najbolji prijatelj u pokretu, jer prekriva male nedostatke, a koži daje blistav i prirodan izgled", otkriva Alen.

"Nezaobilazan proizvod je "SLANTED PRO LINER" vodootporan tuš koji traje 24sata, a toliko je precizan da ga mogu koristiti i žene koje nisu vješte s tuševim, jer je rezultat sjajan. Tijekom ljeta većinu žena muči odabrati odgovarajući puder, stoga sam sretan da u ponudi Gosh brenda možete pronaći "MIX & FIX COLOUR DROPS" pigmente koji se dodaju u tekući puder. Dovoljno je svega par kapi pomiješati s puderom i puder će postati idealan i više nećete biti problema s pronalaskom odgovarajuće nijanse. Tijekom ljetnih mjeseci većina žena voli imati vodootpornu šminku stoga je moj savjet za one žene koje vole imati i na plaži make-up da koriste "METAL EYES" vodootporne olovke od Gosha i "CATCHY EYES MASCARA" koja će osigurati vodootporni make up tijekom čitavog dana", izjavio je Alen.

Sve proizvode novog Gosh looka možete pronaći u Muller parfumerijama  u Hrvatskoj.
GOSH Lip Oil sjajilo za usne
GOSH Lash primer
GOSH Foundation Plus+ puder
GOSH Santed Pro Liner vodootporan tuš za oči
GOSH Catchy Eyes maskara

Foto: promo

Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian