Poslovna elegancija modne kuće MAK

Ocjena:

Autor: moda.hr

Splitska modna kuća MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom. Moda je to koju žene mogu nositi i danas i uvijek, jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode.

Modna kuća MAK s tradicijom dužom od 25 godina prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koja briše granice vremena.
Kolekcija jesen/zima 2015/16. "For women, with love!" sadrži divne kapute u nijansama bijele, preko drap do smeđih tonova, obiluje vrhunskim konstrukcijskim krojevima i izvrsnim materijalima.

Neizostavne u MAK kolekcijama jesu i koktel haljine, suknje i sakoi u kojima prevladavaju tople boje od drap, preko žućkastih do smeđih nijansi.
Tkanine su drugačije, reljefno uzorkovane, oslikane, s modernim vatiranim materijalima štepanima u obliku romba.

Prilikom izrade nove kolekcije MAK je inspiriran i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, pa svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura.
Modna kuća MAK cijeli je svoj radni vijek posvećena poslovnoj ženi, te iz sezone u sezonu vjerno služi svojim klijenticama.

Neke haljine i suknje imaju vrlo elegantnu liniju, dok su druge voluminozne, tako da su namijenjene djevojkama i ženama raznih stilova, od onih koje preferiraju eleganciju do onih koje vole otkačenije komade.
Oduvijek sinonim za žene sa stavom MAK modeli odabir su žena koje slijepo ne slijede modu već kreiraju vlastiti stil. Tako je i ova kolekcija posvećena ženama svih generacija i šalje najljepšu modnu splitsku razglednicu.
Foto: Goran Matijašec
Model: Ana Draganja (Talia model)
Styling: Mimi Rončević
Make-up: Roberta Rakuljić
Frizura: Joško Tafra / Frizerski salon Sanandan


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian