Posjetite Pop Up Atelier!

Ocjena:

Autor: moda.hr

LP design, Di Dizajn, Frajerica handcrafted jewelry i Buquele u Pop Up Atelieru

Četiri brenda na koja svakako treba obratiti pažnju predstavit će svoje proljetne kolekcije u sklopu POP UP ATELIERa koji se održava u od četvrtka, 25.5.2017., do subote, 27.5.2017., u galeriji P I K T O, Branimirova 29.

Nove modne kolekcije za proljeće/ljeto 2017. hrvatskih brendova LP design, DI Dizajn, Frajerica Handcrafted Jewelry i Buqele bit će izložene u spomenutoj fgaleriji u kojoj će se moći razgledati, probati i kupiti kroz tri dana eventa koji se održava u sklopu četvrtog po redu Relija po galerijama.

Osim prikaza dizajnerskih komada iz najnovijih kolekcija, ali i fotografija kampanja koje su popratile same kolekcije četiri dizajnerice pripremile su veselo druženje uz koje ćete se lako prepustiti njihovim modnim poslasticama!

Galerija P I K T O, Branimirova 29, Zagreb
Radno vrijeme:
Četvrtak   25.5. otvorenje 17 - 22 h
Petak       26.5.   16-21h
Subota     27.5.   16-21h

LP DESIGN proljeće/ljeto 2017.


O AUTORIMA:
LP design

Modni brend LP design predstavio je novim lookbookom modnu kampanju za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2017. Odana minimalizmu dizajnerica Petra Lasić kreirala je pregršt modela za koje je inspiraciju potražila u svakodnevnom životu. U užurbanom vremenu u kojem živimo, željni slobode i nesputanosti tijela i duha dizajnerica je za ovu sezonu pripremila kolekciju sačinjenu od ugodnih pamučnih materijala u kojoj će svaka žena uživati noseći je, a zadovoljit će i vizualnom estetikom.

DI Dizajn & Frajerica handcrafted jewelry


Dizajnerice Ivana Bačelić Sajko koja stoji iza brenda ‘DI Dizajn‘ te Vesna Zadro, osnivačica brenda ‘Frajerica Handcrafted Jewelry‘ prepoznale su važnost detalja te krenule u pothvat osmišljavanja zajedničke kolekcije ‘Merge’ kojom predstavljaju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Di Dizajn

Nova kolekcija DI Dizajna kombinacija je umjerenosti i sofisticiranosti pomiješana elegancijom i istančanim ukusom. U novoj kolekciji mogu se pronaći četiri must have komada: hlače, haljina, tunika i kombinezon, za čiju izradu je dizajnerica pomno odabrala materijale od svile, čipke, viskoze i kože. Na odjevnim komadima prevladavaju crna, zagasito smeđa, crvena i plava boja. Hlače su ukrašene detaljom cifa koji se proteže duž cijele nogavice, dok je nezaobilazan modni detalj čipka kao dodatak elegantnoj tunici od viskoze.

Frajerica handcrafted jewelry
Kod brenda nakita 'Frajerica Hancrafted Jewelry' dizajnerice Vesne Zadro prevladavaju prirodni materijali kao što su lava, polirana lava, koralji, koraljna prašina, bijeli koralji, srebro i čelik. Samu kolekciju čine statement ogrlice i naušnice koje s bojama prirodnih materijala ističu i prirodu same žene, a koje se savršeno uklapaju uz odjevne materijale DI Dizajna
MERGE by Di Dizajn & Frajerica handcrafted jewelry proljeće/ljeto 2017


BUQELE
Buqele je novi modni brend mlade dizajnerice Matee Bručić nastao 2015. godine. Predstavlja inovativan i kreativan dizajn, koji se afirmira u smislu odijevanja, modnih dodataka, ali i tekstilnih unikatnih radova kao i modnih ilustracija. Kolekcije su ograničene brojevima i modelima i na taj način vraćaju duh obrta te ručnog i unikatnog rada. Svaki komad je ručno izrađen, a Matea sama kreira modele od ideje i skice pa sve do učvršćenog šava i kontrole pakiranja za klijenta.

Svaka vlasnica Buqele proizvoda zna, da je među malobrojnima koje ga posjeduju i da takvih više neće biti jer su svi modeli unikati. Za Buqele će uvijek biti specifičan spoj modernog i ženstvenog, kvalitete i originalnosti dizajna, ali i materijala. Svaki materijal korišten u kolekcijama je pomno odabran i provjerena porijekla. Buqele u Pikto dolazi s tri mini kolekcije: CHAMELEON, CIGAYA i BLK17. CHAMELEON je inovativni tekstil koji mijenja boju, nestaje i svijetli u mraku.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian