Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Popularan tretman odsad i kod kuće

Ocjena:

Autor: PR članak

Remington proslavio 80 godina inovacija

Već 80 godina Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, bavi se inovacijama i usavršavanjem proizvoda koji nam pomažu stvoriti naš osobni stil i izraziti našu individualnost.

S obzirom da su godine samo broj koji ne obilježava stil, na prigodnom eventu  "Remington  80 godina mladi" predstavljen je asortiman najnovijih rješenja i noviteta za njegu i uljepšavanje kose i tijela, kako za žene, tako i za muškarce.
Primjena Remington Diamond Microdermabrasion uređaja

Posebnu pažnju privukao je uređaj Remington Reveal Diamond mikrodermoabrazija za pomlađivanje i sjajniji izgled kože lica. Čvršća koža sjajnijeg izgleda san je svake žene, a Remington Diamond Microdermabrasion uređaj njeguje lice, vrat i gornji dio ruku otkrivajući glatkiju i sjajniju kožu koja izgleda mlađe.

Tretman mikrodermoabrazije iz Remingtona potiče stvaranje novih i zdravih stanica kože kako bi se poboljšao izgled staračkih pjega, diskoloracija, nejednaki tonovi kože, izgled ožiljaka od akni, pigmentacija, sitnih bora, te začepljenih i povećanih bora.
Remington Diamond Microdermabrasion uređaj (Preporučena MPC: 1.199,00 kn, prodajna mjesta ELIPSO)

Uređaj dolazi s tri zamjenjiva nastavka s antimikrobnim vrhom (Normal za čelo i obraze, Gentle za nos i bore smijeha, te Precise za teško dostupna mjesta, odnosno nabore kod nosa i na bradi) i četiri postavke brzine rada koji omogućuju personalizirani tretman.

Za dodatni sjaj kože lica Remington predlaže Reveal četku za čišćenje lica koja koristi naprednu tehnologiju za dubinsko čišćenje lica, te pruža nježno uklanjanje nečistoće zarobljene u porama. 


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne