Ponovno Matija, Matija Čop!

Ocjena:

Autor: L.Biondić

foto galerija
Mladi Matija Čop hrvatski je pobjednik ovogodišnjeg europskog natječaja Mladi Kreativni Chevrolet u kategoriji mode. Matija je žiri osvojio dvoslojnom mini haljinom A kroja zeleno bijele boje. Zadatak mladih modnih dizajnera bio je dizajnirati haljinu za putovanje iz snova s Chevroletom. Matija je kao destinaciju odabrao hrvatsku metropolu Zagreb, a njezinu mrežu zelenih površina i prometnica prenio je na svoju kreaciju. Drugo mjesto pripalo je Vanji Veselić, a treće Ani Bogdan.

Osim kategorije mode, predstavljeni su i dobitnici u ostalim kategorijama - za fotografiju zajednički rad Maje Subotić i Ivana Orina Vrkaša, za najbolji video Igor Ilić, te za dizajn printa na majicu (vizualne umjetnosti) ponovno Ivan Orin Vrkaš. Osim priznanja, a za prvoplasirane i nastavka natjecanja na europskoj razini, studenti su nagrađeni novčanim iznosima od 1.200, 800 odnosno eura (za prvo, drugo i treće mjesto).

Hrvatski će pobjednički radovi u srpnju, uz konkurenciju iz čak dvadeset i tri europske zemlje, biti stavljeni pred sud europskog žirija. Talent hrvatskih studenata na europskoj je razini prepoznat i nagrađivan više puta. Vjerujemo da će i ove godine naši predstavnici biti među europskim laureatima na završnoj ceremoniji Mladi Kreativni Chevrolet za 2012. godinu.

Fotografije kreacija svih finalista pogledajte u galeriji!
Žiri u sastavu: Mare Milin, Irena Škorić, Igor Galaš, Marko Šesnić, Goran Turković i Danijela Kasunić
Žiri u sastavu: Mare Milin, Irena Škorić, Igor Galaš, Marko Šesnić, Goran Turković i Danijela Kasunić

Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian