Počele pripreme za Miss Hrvatske

Ocjena:

Autor: moda.hr

U prekrasnom ambijentu hotela "Vrata Krke" u Lozovcu predstavljene su sve finalistice ovogodišnjeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta


Šesnaest djevojaka koje su pobijedile na županijskim izborima finalistice su izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta čije će se finale održati 01.09.2018. u dvorcu Stari Grad Čakovec uz izravan prijenos HRT-a. Djevojke se idućih par dana u Šibensko-kninskoj županiji pripremaju za samu finalnu večer snimajući modne fotografije i filmske razglednice sa prekrasnih lokacija u županiji.
Čestitke za ulazak u finale Miss Hrvatske svim djevojkama je uputio gradonačelnik grada Knina gospodin Marko Jelić, koji je osobno i u ime grada Knina poželio dobrodošlicu i pružio podršku finalisticama.

Tijekom priprema djevojke će se natjecati u kategorijama Sport&Fitness, Top Model, Multimedija, Talent  i Intervju u kojima će ih mentori ocjenjivati te će se pobjednice svojih kategorija direktno plasirati u super finale.
"Veseli me što ćemo predstaviti šesnaest ljepotica od kojih će samo jedna postati nova Miss Hrvatske. Posebno sam sretna i ponosna što uspješno sa svojim timom petu godinu za redom vodim ovaj projekt kojem vraćam stari sjaj novim i drugačijim pristupom što ovaj izbor ljepote čini jedinstvenim i posebnim", izjavila je  Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatska.


Foto: PR


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian