Pobijedite proljetni umor savršenim vikendom

Ocjena:

Autor: Lucija Biondić

Opuštajuće Terme Dolenjske Toplice savršeno su mjesto za provesti vikend zajedno

Proljeće je stiglo, a s njim nerijetko stiže i proljetni umor čiji su simptomi bezvoljnost, pospanost, razdražljivost, nedostatak koncentracije, pa čak i pad imuniteta. Kako se vama proljetni umor ne bi dogodio predlažemo vam da otputujete na odmor.
Nemojte čekati ljeto, priuštite si kratak odmor i u proljeće, a mi imamo savršenu lokaciju na kojoj možete provesti dva do tri dana i napuniti baterije na 100%. Na nešto malo više od sat vremena vožnje od Zagreba, u zelenoj Sloveniji smjestile su se Dolenjske Toplice u kojima ćete pronaći Terme Dolenjske Toplice, trenutni booster vašoj poljuljanoj energiji.
Dolenjske Toplice  leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Nagradite se i vi i rezervirajte smještaj u novom design hotelu Balnea ili potpuno preuređenom hotelu sa stogodišnjom tradicijom, hotelu Kristal i započnite svoj proljetni odmor.
Iskoristite priliku i opustite umorne mišiće u bazenima s toplom termalnom vodom, ali i uživajte u zdravoj, raznovrsnoj i lokalno proizvedenoj domaćoj hrani. Svakako posjetite i svijet sauna Oaza u kojoj možete isprobati finsku, tursku, biljnu i bio-saunu, japansku kupku za znojenje (40°C), whirlpool, ali i Zen sobu s vodenim krevetima. Vaše očišćeno, relaksirano i osvježeno tijelo bit će vam zahvalno.
Ukoliko volite aktivnosti na svježem zraku, nećete pogriješiti krenete li hodati, trčati ili voziti bicikl, koji možete iznajmiti, zelenom okolicom Termi Dolenjske Toplice. Ako pak ne želite istraživati okolicu sami, pridružite se nekoj od aktivnosti koje vam se nude tijekom boravka u ovom zelenom biseru – pođite na rekreativno vođenu šetnju, nordijsko hodanje, pridružite se jutarnjim vježbama disanja i rastezanja, stretchingu ili jogalatesu.
Terme Dolenjske Toplice nude vam i brojne beauty tretmane, među kojima posebno ističemo mezoterapiju za poboljšanje tonusa kože, pospješivanje procesa izmjene tvari u organizmu, toniziranje mišiće i poboljšanje mikrocirkulacije, što za posljedicu ima pojačanu razgradnju masnoća, a svakako se raspitajte na vrijeme i rezervirajte svoj termin za masažu, jer će vam upravo ona odagnati sve brige iz glave i učiniti da zaboravite na proljetni umor.
Dva do tri dana u ovom raju učinit će vas posve spremnima za sve izazove koje donosi proljeće. I sigurno ćete se vrlo brzo poželjeti vratiti u ovu oazu mira i jako, jako dobre energije.


Za više informacija posjetite www.terme-krka.com.

Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!


Komentari (2 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian